Celeron 360 & detekcia teploty
Mam problem s detekciou teploty na mojom celere 370 ani jeden s mne znamych softov proste nedetekuje teplotu. skusal som snad uz vsetko od mobile metra cez speed fan MBM az po ... no nespomeniem si na nazov ale bolo k tomu treba nainstalit frameNet. (odkaz sa tu niekde povaluje na fore) any idea preco ?
EDIT: este teda odovodnenie napr. mobile metra- "temperatures can be measured only when ACPI is used for thermal management..."
ma ten celer nejaky vlastny thermal management alebo ... ?
EDIT 2: prehrabaval som sa specs a nemoze to byt tym ze ten celer neobsahuje EIST ?
Re: Celeron 370 & detekcia teploty
IMHO maji tepelne cidlo vsechny Intel CPU od Coppermine (mozna i PII, to fakt nevim, jednu tady mam, ale zkouset to kvuli tomu nebudu). Predpokladam ze mas Celerona s taktem vyssim nez 533MHz, takze by to mela byt zalezitost desky/biosu? ???
EDIT: Minimalne mne i kamosovi s Celeronem 533 a 566 tepelna dioda funguje.
Diodu na meranie teploty maju vsetky procesory od PII. Lenze mnohe dosky to nevedia z nej merat.
mno trochen sme sa nepochopili. a ja som to asi spatne napisal za co sa ospraveldnujem je to celeron-m banias nie pentium 2
no mal si tam napisat "celeron M 370" ;) a inak ak mas shitovy book tak tam tie teploty proste nezmeras (a stacilo ti k tomu skusit mobile meter)
Citace:
Původně odeslal MadCap
no mal si tam napisat "celeron M 370" ;) a inak ak mas shitovy book tak tam tie teploty proste nezmeras (a stacilo ti k tomu skusit mobile meter)
sry mas recht MM nefunguje takze asi stym nic nespravim....
edit no nasiel som si este jeden preklep, je to celer-M 360, ale to na veci nic nemeni
edit2:takze to citanie zalezi na mobo ? proste mohol by si to upresnit teda tuto pasaz
Citace:
a inak ak mas shitovy book tak tam tie teploty proste nezmeras