160 gb disk potrebujem na 5 particii. winxp mi vsak pri vytvarani 4 particie hodi hlasku ze je dosiahnuty max. pocet jednotiek. co s tym? jo a doska msi k8n sli platinum
Printable View
160 gb disk potrebujem na 5 particii. winxp mi vsak pri vytvarani 4 particie hodi hlasku ze je dosiahnuty max. pocet jednotiek. co s tym? jo a doska msi k8n sli platinum
nemozes mat na jednom pevnom disku viac ako X primarnych particii (neviem kolko), vytvor si jednu alebo dve primarne a potom zvysne daj logicke a musi to fungovat ;)
saq prave... ani to nejde... a ked na inom pc vyvorim particie, tak moj xp aj tak ukaze len prve 3.... skuskany aj fdisk a dos a fatka...
aby sme si rozumeli, tak mne toto funguje na windows XP SP2 bez jedineho problemu a fungovalo to aj na SP1 tak isto, particie som ale nerobil cez wokna ale cez partition magic viz priloha s ilustraciou ako to mam rozdelene. toto by mal ale povolit aj spravca diskov bezne, neviem co stvaras alebo kde to mas rozbite ;D
Já disk (250GB) rozdělil přímo při instalaci WinXP na 4oddíly bez jakýchkoli problému. Zkus to tak taky
Muzou byt maximalne 4 hlavni partiony, takze pro tebe nejlepe 3 primary a 1 externd do ktery si vytvoris snad skoro neomezene dalsi partitony.
Na disku mohou byt myslim maximalne 4 oddily - z toho jeden rozsireny.
EDIT: Takze muzes udelat maximalne 3 primarni oddily a pak jeden rozsireny, ve kterem si muzes udelat tolik oddilu, ze ti nebudou stacit pismenka ;)