1 Příloh-a(y)
Problém s teplotou Asus 6600 GT PCIe
Zdravim,pomozte niekto. Mam tutu grafiku klasika default 500/1000 pretaktovana na 550/1110 slapala 9 mesiacov bez problemov. Teploty idle 45°C pri zatazi 65°C. Bez akehokolvek zasahu mi zrazu stupla teplota az na 80°C. POdtaktoval som na default to iste od 75 - 80. Chladic drzi vetrak sa toci mam ho na 100%. Staci jeden krat 3dmark05 a uz je tam 80. Co by to mohlo byt?
Dik za radu.
Re: Problém s teplotou Asus 6600 GT PCIe
...nemenil si nahodou ForceWare ???
Menil som 81.xx ak 82.65. Myslel som ci to neblbne rivatuner tak som tam hodil aj Asus Smart doctor a ukazuje to iste. Dokonca sa mi znazil ju na defaulte podtaktovat na 494 to ma uz riadne nasr...
Citace:
Původně odeslal avast
Menil som 81.xx ak 82.65. Myslel som ci to neblbne rivatuner tak som tam hodil aj Asus Smart doctor a ukazuje to iste. Dokonca sa mi znazil ju na defaulte podtaktovat na 494 to ma uz riadne nasr...
...no bude to tou zmenou FW, ta teplota byva casto "zabugovana":confused: => nataktuj tu kartu na tych 550/1110 a tu teplotu by som dalej neriesil na tvojom mieste ;)
Přesně jak říká iGor, 82 stupňů je ještě pořád pohodová teplota pro toto jádro ;) Pokud Ti tam nelítají artefakty, nemáš důvod nic řešit...
Pokiaľ by tam boli artefakty na defaulte, nemam moc chut ju podtaktovavat? Poruca sa grafarna?
nahod si tam WHQL ovladace a ked to bude furt haluzit (artefakty na defaulte) tak reklamacia