slysel nekdo z vas SW-HF 5.1 5000 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34893?
pripadne jaky je rozil oproti SW-5.1 HT?
Printable View
slysel nekdo z vas SW-HF 5.1 5000 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34893?
pripadne jaky je rozil oproti SW-5.1 HT?
Dneska vyšla recenze na SVHW http://www.svethardware.cz/art_doc-C...50068C635.html
Pro majitele starších geniusů se to asi vopravdu nevyplatí, ale pro ty co přemýšlí o nové 5.1 soustavě v nižší cenové kategorii je to asi jasná volba. Bohužel z té recenze nešlo moc vyčíst je ten subáč je nějak zásadně lepší jak ten starší. Jinak na CC ještě nejsou a na ,,nejlevnějšípoč" taky ne. Cena 3.2k je celkem rozumná :) . Třeba se najde někdo, kdo to koupí a pořádně votestí :-)
dik za info ja to uz cetl a ani sem to pro ostatni nepostoval protoze to evidentne nikoho nezajimalo;)Citace:
Původně odeslal Erda
Aj ja som si tu recenziu precital a nevyzera to zle. Ten zmeneny ovladac a prepinace vstupov je good, a len chcem pripomenut, ze podla vety (pre stavajucich majitelov sa nakup novych neoplati) asi ten zvuk nejak vyrazne nevylepsili. Som zvedavy, ci tie starsie repraky zlacneju.
Tak sem se ptal na dostupnost na ,,jednom shopu" , odpověd mi přišla asi do 10min ;).
čili za 14 dní ;)Citace:
Dobry den,
Genius repro SW-HF 5.1 5000 by meli byt dostupne 16.2.2006. Uz na ne cekame
jak na smilovani :)
S přáním pěkného dne
Kdyžtak další recenze je v Computeru 02/06
A vieš jak tam dopadly? Nebo aspoň shrnout recenzi popř , kdyby se našla nějaká hodná duše co by to vycvakla a dala to někam na web , aby si to mohli přečíst i další zájemci???
a je takovy ostup vubec v souladu se zakonem?? :)Citace:
Původně odeslal Erda
myslim ze tam nic moc jineho psat nebudou. i kdyz treba se tam soustredili vice na ten "detail" ohledne toho jak hraji. i kdyz popis toho jak vypadaji je na svethardware opravdu skvely. mozna mohli i vynechat obrazky:D
Dopadly velice dobře obdrželi palec čísla a hodnocení 93%Citace:
Původně odeslal Erda
Verdikt - Reproboxy Genius SW-HF5.1 5000 mají skvělí vzhled i zvuk,navíc je seženete za výbornou cenu.Pokud se chcete konečně pořádně ozvučit,tato sestava představuje velmi kvalitní příležitost
Takhle je hodnotil Computer
Nevím, možná MC bude vědět, jestli de jen vo jeden článek, tak by to nemusel bejt problém , nebo hold si to sjedu přečíst třeba do Carrefouru. No vylepšili teda ten subáč nějak, ty koncáky na zesáku musí bejt taky jinčí aby utáhly navíc silnější bas...Citace:
Původně odeslal tominek
jj, u toho bych chtel byt, jak budes trhat tu folii a pak to tam zas balit :wink:Citace:
Původně odeslal Erda
Skoda ze nemam lepsi oci abych si to moh precist
Myslim si, ze pro toho kdo nema doma Genius SW-5.1 HT a chce kopit nejake kvalitni (pomer cena/vykon) 5.1 repro tak je to pro nej asi zajimava moznost, nicmene pro ty, kdo jiz doma Genius SW-5.1 HT maji (vcetne me) je asi zbytecne utracet dalsi cca 3500 Kc za lepsi verzi svych repro. Jinak designove se mi moc libi, musim Geniuse pochvalit :)
No tak od vcerejska je mam doma.Driv jsem mel Creative 5300 a musim rict ze jsem udelal dobre.Zvuk mi pripada takovy "kulatejsi" a celkove kultivovanejsi.
Jen zatim ladim zvuk a je mi divne,ze basy mam v ovladacich i na woferu naplno a nic moc to nebasuje.Mozna jine drivery. Nebo mate jako uzivatele starsi verze nejakou fintu jak zvysit basy ?
BTW: Pitrs82 jake pouzivas drivery na tu Audigy?
To Radar - máš zapnutý Bass Redirect
Jasne. Bez zapnuteho to nehralo vubec.Citace:
Původně odeslal Peter5110
pouzivam posledni drivery od creativu a to tyhle http://cz.europe.creative.com/suppor...ame=Windows+XP + jeste musim zvlast nainstalovat z CDcka co bylo u karty AUDIGY HQ a AUDIGY SURROUND MIXER aby bylo mozne povolit Bass redirection.Citace:
Původně odeslal Radar
tyhle repra by měly basovat dost! to je něco špatně... No sem rád že udělali novější verzi ale furt sem skeptickej k tý ozvučnici bandpass. no a co se týká recenzí computeru - sou to dobrý maníci a uměj otestovat ale krom toho že se moc se*ou do všeho a zvuk samotnej neni jejich partie tak asi nevědi co je dobrý. Už hodněkrát se mi stalo že sem měl v ruce jima recenzovanej produkt a ne zřídka byl o dost horší/lepší než psali. Takže si myslim že to tak slavný nebude. i když je fakt že ty geniusy maj satelity dobrý takže nápravou subu se hodně přiblížej "ideálu". Já si ale myslim že to právě až tak nezlepšili a tak to bude podobně naho*no i když lepší...
Nj. Neco je spatne. Pripojil jsem na ne MD a wofer pod stolem mi skoro odfoukl papuce :) Takze asi AC3 kodek nebo neco mam blbe nastavene. Jdu to cele prekopat......
Citace:
Původně odeslal crashpc
Ozvucnice bandpass neni problem, kdyz je dobre navrzena. Bohuzel bandpassy k temhle sestavam se navrhujou tak, aby to co nejvic "dunelo". Cili se udela velikej hrb v oblasti 50-70Hz a zbytek pasma je bida. Ted jsem zrovna jeden bandpass se starickym reproduktorem ARN5604 dostavel a je to parada, prenosove pasmo pro pokles -3dB 38-144Hz. Pripojene to mam k bedynkam Creative DTT2200 pres prepinac, takze budto hraje puvodni subik, nebo ten, co jsem si postavil. Mimochodem, creative vyrobky v tyhle cenovy relaci zajisti kvalitnejsi poslech.
Za taku cenu ich mozem len a len odporucit.
to halen: jj 5604 sou slušný :-) nn nemyslel sem to uplně tak že bandpass je nahowno ale pro tohle použití ve shrnutí s nejnižšíma nákladama a odfláknutou prací je to na....
vedel by niekto ako su natom tie nove Geniusy v porovnani s GEMBIRD WCS-YF-1A 5.1 WOOD ? ktore su lepsie?
Tak abysme se vrátili k původní otázce...rozdíl je v tom, že ty 5000 jsou "silnější", mají ovládání vstupů na dálkáči a konstrukce wooferu je mírně inovovaná(tím nemíním lepší nebo horší) a samo vypadají jinak a stojí taky různě...;)
A co se týče těch málo basů...tak je to blbě nastavené v mixéru nebo ovladačích...protože už ty starší 5.1HT mají basů až moc, resp. basů jako takových ne, spíš jen toho "pocitového" dunění...
mam docela problem..kdyz sem nainstaloval zvuk.kartu a zapojil repraky tak hral centr velice tise a subwoofer taky nejak moc "nebasoval", kdyz sem zkusil pripojit tu kratkou redukci tak se akorat prohodili kanaly takze misto sub hral center ale i tak porad strasne tise...zkusil sem prehodit jeste jeden kabel ktery byl pribaleny (zelena koncovka) a naraz hralo vsechno hlasite a basy byly opravdu hooodne dobre i centr hral, ale je tu problem..uz to neni prostorovy zvuk..je to jako kdyz 2.1...zkusal sem si KX drivery ale ty me proste nesli nainstalovat...vyresili ste nekdo tento problem? jeste bych dodal ze kdyz to bylo zapojene tim kablem primo z basaku tak sem to mel prepnute na "DVD" ted to musi byt na "CD/MP3"..jinak nehraje vubec nic
Chlape chlape...nepises vobec aku mas zvukovu kartu a samozrejme si ani neuviedol ake stare mas ovladace od zvukovky.
Kazdy mozno vie o probleme ktory maju dosky s nVidia chipsetom....tam treba dat ovladac priamo od vyrobcu zvukovky a nie ten co mas na instalacnom CD od maticnej(jedna sa len o pripad ON BOARD zvuku).
Ja som to aspon tak poriesil a pomohlo to aj viacerym kolegom.....cip REALTEK