AC Silentium nebo jina "silent ready" case
1) Rad bych, kdybyste mi nekdo sdelil dlouhodobejsi zkusenosti s touhle skrinkou a zda je to za ty penize dobra koupe.
2) Pripadne bych uvital navrhy jakou ne moc drahou skrinku koupit. Mela by vypadat hezky - rozhodne nechci zadny Eurocase, KME a podobne znacky. Docela si mi zamlouvaji i ASUS skrinky a take nejsou nijak drahe.
Skrinka by mela byt pokud mozno "silent ready" - bud s tichym zdrojem (staci aj 300W) nebo bez zdroje. Zadni otvor na 120mm je vitany, ne vsak podminkou :)
Diky za nazory
Re: AC Silentium nebo jina "silent ready" case
Tak nemusi to byt nutne T3, protoze vnitrek maji vsechny stejny. Ma ji tady vubec nekdo?
Re: AC Silentium T3 nebo jina "silent ready" case
nj, silentmaxx je ale trochu jina cenova kategorie...ale okolo 2k se da sehnat odhlucnena 3RS R202 Li...a je to dobre ;)
Diky za info, skoda ze nema ta 3RS zdroj. Jeste o tom popremyslim.
EDIT: Hm, i kdyz je pravda ze stoji kolem dvou (u tebe ;) ) a nejakej 300W Fortron se do 800 vecpe, coz by pak vyslo cenove nastejno s Silentium radou.
EDIT2: A nevis nahodou jestli je nekde na internetu nejake review, rad bych se podival dovnitr co tam je a v cem spociva to odhlucneni BeQuiet?
EDIT3: Tak a do tretice, vygooglil jsem toto ale za dalsi nfo budu vdecny:
odhucneni beQuiet je vlastne "molitan"...nikdy jsem to zblizka nesledoval takze to ti neporadim :(
Citace:
Původně odeslal MaWa
odhucneni beQuiet je vlastne "molitan"...nikdy jsem to zblizka nesledoval takze to ti neporadim :(
Skoda ze jen tak, dost se mi zamlouva u AC ten box na disk, protoze v puvodnim casu je postarsi Maxtor 7.200rpm a dela desnej kraval (piskaji loziska a dost rezonuje pri seeku :() a do novyho disku se mi zatim investovat nechce.