Jak kdo řešíte prach v Casu ?? Když je nějaký IN Take vent. tak se dovnitr dostava i dost prachu...zkousel jsem filtr z GME , ale to zas dost poklesl chladici efekt....
Máte někdo nějaký nápad jak na to ??
Printable View
Jak kdo řešíte prach v Casu ?? Když je nějaký IN Take vent. tak se dovnitr dostava i dost prachu...zkousel jsem filtr z GME , ale to zas dost poklesl chladici efekt....
Máte někdo nějaký nápad jak na to ??
cistit cistit a cistit aspon ja to tak delam :)Citace:
Původně odeslal Chocen
no, to jsem zrovna na mysli nemel :?
no docela pomuze molitan, pokud muzes tak ho dej bud pred nebo za vetrak (samozrejme zpusobem aby nebranil toceni vetraku a ani ho vetrak nevcucl :-) ) samozrejme molitan staci jenom na vetraky, kterymi nasavas vzduch dovnitr case. a pokud by to vadilo designu (a mas pocit ze si toho nekdo vsimne, i kdyz ten molitan budes mit unvnitr case) dej ho aspon na spodni vetrak.
Pokud tyto moznosti nemas, je tu jeden brutalni zpusob, kupsi nejaky anti-staticky prostredek na prach, vypni case, vystrikej a nech vypnute do oschnuti. prach se sice usadi, ale pokud mas dobre vetrani i ven z case tak ho to odnese v hodne vetsi mire nez pred tim. staci opakovat 1x za mesic. Aspon takhle to delaval Sectoid, kterej mel PC na koberci.
nj - ale asi to taky dost omezi prutok vzduchu ne ?
no molitan si tam fakt nedavej ;D vem kus molitanu priloz na usta a nos a pak rekni jak se ti dejcha ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
jj, to jsem mnel zhruba na mysli...
Ten filtr na prach nic moc, molitan taky, ale zkus damsky puncochace... Az si je u tebe nejaka slecna zapomene, tak nevracej, ale dej jako filtr... Neco zachytej. A dejchat se pres ne da...
Mno ja dal na fan nejaky pletivo(drateny) dost husty, ale ocka tak 1mm velky coz mi prislo ze stejne nic nezachyti, ale svete div se, uz je to pletivo uplne pokryty prachem(asi za cc 0.5 roku) tak sem to jem trochu zvenku vzal vysavacen a jedu dal.
jj-silonky rulez, ale je celkem problem s uchycenim :-(
Obojstranna lepiaca paska pomoze... :wink:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ok. zkusim je...
mno s tim molitanem, nemel jsem na mysli ani 1cm vrtstvu. 2-3 mm jsou akorat.
ještě jeden dotaz - ten filtr je asi lepší dávat před větrák než za něj , že ?? :wink:
:lol:
to je jedno, ale pokud mas ten vetrak schovanej tak bych dal pred :-)
mam tady pro tebe jeden link =)
http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=kat...znamka=&tpobr=
Na tohle se vykasli, luxuj pěkně před počítačem i v kompu, někdy to otři hadříčkem a i Docentka Hana Šoralová z reklamy na nějakej čistící prostředek bude valit oči... ;D ;D
me zaujal u kamose takovej sprej se stlacenym vzduchem!!! proste vypnes komp, polozis ho, profouknes a je cistej!!! a pak muzes prejet i policky a mas uklizeno :lol:
Jo ale jenom do ty doby nes si ten prach zas sedne...Citace:
Původně odeslal Rygrsek
Ja to ,a, tak ze do najnizsieho PCI slotu som dal taky vetracik ktory taha vonku z case teplo aj prach !!! 8-) Ale ten zakernej prach sa usadzuje vsade mozne :? Takze to pomoze len tak trosku inac nic ine neostava ako : CISTIT & CISTIT &CISTIT :-)