Zrusil sem pevnou, zbyl mi telefon...
Mam takovy mensi dilema, zrusili jsme pevnou linku. Telekom nas teda odstrih, prestali nam chodit ucty atd. Ale nechali nam tady jejich telefon. Coz me nevadi, ja bych si z nej neco ubastlil :-) ale bojim se aby si za pul roku nevzpomneli a nechteli ho vratit! Jinak nejakej mesic uz to je co jsme tu pevnou zrusili. Je to jen takovej ten nejobycejnejsi model, je na tom napsano "Katrin". Nema s tim nekdo nejakou zkusenost, kdo rusil pevnou?
Re: Zrusil sem pevnou, zbyl mi telefon...
neboj pridou si pro nej tak za tri mesice a nebo ti napisou ze jim ho mas donest sam aspon tak to napsali me a byl to hroznej mesic co sem ho hledal :D
Od nas chceli kedysi davno vratit este telefon s cifernikom ;D Pritom novy nemame od nich, ale vlastny.
Citace:
Původně odeslal otas
Mam takovy mensi dilema, zrusili jsme pevnou linku. Telekom nas teda odstrih, prestali nam chodit ucty atd. Ale nechali nam tady jejich telefon. Coz me nevadi, ja bych si z nej neco ubastlil :-) ale bojim se aby si za pul roku nevzpomneli a nechteli ho vratit! Jinak nejakej mesic uz to je co jsme tu pevnou zrusili. Je to jen takovej ten nejobycejnejsi model, je na tom napsano "Katrin". Nema s tim nekdo nejakou zkusenost, kdo rusil pevnou?
Pokud máš poblíž bydliště telekomácké zastoupení (určitě bude v KH http://www.telecom.cz/prodej/telepoi...hp?pid=1345545), tak jim to tam odnes, dají ti potvrzení o převzetí a budeš mít klid.
No, sem se tak zamyslel a uz to bude (ci spis byl??) rok co tu pevnou nemame a oni porad nic. Resil sem to s ucitelem co u nas uci Telekomunikacni zarizeni a ten povidal ze ty telefony by meli chtit zpet, ale stejnak je vyhazujou. Tudiz na me asi pozapomneli a myslim ze jim to moc nevadi. Ja jsem se pevne rozhod ze ho ze mne nedostanou! Az bude volna chvilka tak si z nej neco ubastlim, treba kavovar :-D
Citace:
Původně odeslal otas
No, sem se tak zamyslel a uz to bude (ci spis byl??) rok co tu pevnou nemame a oni porad nic. Resil sem to s ucitelem co u nas uci Telekomunikacni zarizeni a ten povidal ze ty telefony by meli chtit zpet, ale stejnak je vyhazujou. Tudiz na me asi pozapomneli a myslim ze jim to moc nevadi. Ja jsem se pevne rozhod ze ho ze mne nedostanou! Az bude volna chvilka tak si z nej neco ubastlim, treba kavovar :-D
Jen abys ho nemusel pak zaplatit. Můžou tam mít jen bordel a za čas se někdo může ozvat. Takhle bys ho vrátil proti potvrzení a už by na tebe nemohli.
Taky bacha na pripadne penale...
Vsak si zkus zavolat na 800123456 (treba z budky) a zeptat se co s nim.
Reknou ti ze ho mas odevzdat na TelePointu (to jsou ty jejich prodejny)...
Pritom je zajimave, ze pri ruseni linky se o tom nikdo z CTC nezmini :-(
Citace:
Původně odeslal Rhapsody
Pritom je zajimave, ze pri ruseni linky se o tom nikdo z CTC nezmini :-(
Hm a k cemu by se taky zminovali? Vzdyt pro CTC je lepsi 2 roky pockat, potom ti poslat slozenku na zaplaceni jejich pristroje, ktery neobdrzeli pri zruseni pevne linky, rovnou i s penalema ;)
Podle me typicke chovani CTC :D
BTW: Kolik se platí za zrušení pevný? Mam pocit že to zadara nedělaj...
Citace:
Původně odeslal Chuck
BTW: Kolik se platí za zrušení pevný? Mam pocit že to zadara nedělaj...
Ja nic neplatil, jestli si to jeste dobre pamatuju...
Citace:
Původně odeslal otas
Ja nic neplatil, jestli si to jeste dobre pamatuju...
A kdy jsi to rušil? Třeba to je teď novinka, kdyz kazdej rusi pevnou...
Citace:
Původně odeslal Chuck
A kdy jsi to rušil? Třeba to je teď novinka, kdyz kazdej rusi pevnou...
Asi pred rokem a pul.