Printable View
subor2.php vkladaj pomocou include(); do subor1.php a mas po probleme...
Dyt je to logicke, soubor2.php se ti vola az u klienta az je soubor1 vygenerovan.
Takze s v soubor2 udelej fci ktera ti ten obrazek vytvori a vrati filename a tu volej.
PS: Zmenil jsem ti ten nazev.
Obavam se, ze tohle mi neslo kvuli headers. Pred tim obrazkem toho dost vypisuju a pak to knuci, ze headers... Protoze v tom souboru2 odesilam ten obrazek pomoci ImagePNG($_SESSION['obrazek']); a to chce jine headers Header("Content-type: image/PNG"); (z tech headers jsem zmateny a nerozumim jim, mozna to jde jednoduseji).Citace:
Původně odeslal PiT
2 Jedik, zkusim to tak udelat. Diky za rady a zmenu nazvu.
Jde o to, ze z hlediska tvyho kodu je soubor2.php vlastne totez jako kdybys tam vlozil soubor2.png (tohle zajistis prave tou hlavickou). Tudiz z nej proste nemuzes vzit zhola nic, je to proste obrazek, ac generovany php kodem. Takze bud zapomenes na vkladani PHP jako obrazku, nebo se stim neda delat nic. Ze session by mel umet cist prave ten soubor2.php, protoze v okamziku kdy se vola tak uz je sesion aktivni.
Ja to vyresil tak, ze mam spolecnou cast kodu, kterou includuju jako do "obrazku", tak do vlasniho kodu stranky, nepouzivam na to session, vzhledem k ucelu mi to takhle stacilo. Tudiz pokud nejakym zpusobem zmenim parametry, prepocita se spravne jak obrazek tak klikaci mapa.
Dalsi varianta = obrazek ulozis do nejakeho tmp souboru (pokud mas kam).
Alebo si to vypocitas priamo v tom hlavnom PHP a tomu "obrazku" posles tie hodnoty ako parametre.