Soft pro nastaveni multimedialnich klaves
zajima me jestli existuje univerzalni software ppro nastaveni multimedialnich tlacitek na klavesnici. drive jsem mel klavesku logitech kde se daly priradit programy primo v softwaru od logitechu. ted mam tuhle http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=47166
a v ovladacich na prilozenym CD je jen listovani fcemi, zadne nastaveni neni mozy:(
na webu www.genius.com.tw jsem zadnej novejsi soft/utilitku nenasel, jde mi o to ze tlacitka jako powerpoint ci messenger nechci a na jejich misto bych priradil casto spousteny aplikace jako foobar, bsplayer, totalcommander..
jde to nastavit?
Re: Soft pro nastaveni multimedialnich klaves
Skus sa pozriet este sem, mne to niekto poradil:
http://autohotkey.com/
Zatial to nemam nastudovane a tiez to potrebujem - ku klavesnici, ktora ma vyslovene nedostatocny software na programovanie klaves (Labtec Multimedia Keyboard). Skusenosti ti teda nemozem povedat, akurat, ze to vyzera na program, ktory vyzaduje nastudovat programovanie klaves, ale na druhej strane by mal potom umoznovat znacnu volnost vo vlastnej konfiguracii.
Já používám klasický starý (free) Girder s pluginem keyboard...
tenhle soft mi vubec nechyta multimedialni klavesy, vubec je nemuzu nastavit
Citace:
Já používám klasický starý (free) Girder s pluginem keyboard...
To me vubec netrklo, girder ted musim nastavit na infra takze ho rovnou zkusim i jako ovladac multimed. klavesnice, diky za tip, doufam ze dokaze zaznamenat i netradicny klavesy
No ja mam genius KB21e (nebo tak nejak) a funguje to spolehlive (bez ovl. od geniusu)...akorat jsem musel pomoci TweakUI deaktivovat ty klavesy, protoze win na nekterych maji nejake akce nastavene (nastavis to v TweakUI > Explorer >Command keys - tlacitko - do nothing).