MS Win Media Center Věci ohledně instalace
Zdravím,
Dnes se mi poprve dostaly do ruky MS Windows media centr a jsem docela zaskočen.
Při instalaci si řekne o CD Win XP Prof. SP2. co tím básník chtěl říct? To není kompletní system? To si musí člověk koupit i XP prof?
A další zádrhel na kterej jsem došel je ten, že po nainstalování s Win XP prof SP2 CZ to hlásí, že nejde nahrát jazyková sada protože XP nejsou anglický. (mám jen CZXP) co s tím?
Re: MS Win Media Center Věci ohledně instalace
Citace:
Původně odeslal Arnold__Rimmer
Zdravím,
Dnes se mi poprve dostaly do ruky MS Windows media centr a jsem docela zaskočen.
Při instalaci si řekne o CD Win XP Prof. SP2. co tím básník chtěl říct? To není kompletní system? To si musí člověk koupit i XP prof?
A další zádrhel na kterej jsem došel je ten, že po nainstalování s Win XP prof SP2 CZ to hlásí, že nejde nahrát jazyková sada protože XP nejsou anglický. (mám jen CZXP) co s tím?
Jasne, ze ti anglicke MCE nepojdu na ceske XPPro. Podobne nepojde anglicky SP2 nainstalovat na ceske XPPro. Mas tie MCE legalne?
Jsem technik ve firmě a klient chce Media centr.
Licenci sem použil novou ale nesmím ji zaregistrovat.
Tj naky divny,instalovali jsme je pred cca mesicem a pokud si vzpominam,tak to zadnej SP2 nechtelo...normalne tam byly 2 cd`s.
U mě to bylo tak, že obsahovaly 4 CD (1xpředinstalační, 2x instalační, 1x lenguage pack s češtinou)
Tadyty Media Centery byly bez lokalizace,ta tam byla az pak doinstalovana,ale u toho jsem uz nebyl,ale kolega nic nerikal,tak to snad SP2 taky nechtelo...
Citace:
Původně odeslal Arnold__Rimmer
Zdravím,
Právě jsem je instaloval a přesně to co popisuješ......
/edit:
při instalaci z CD 1 jsme vyzváni k vložení disku "Windows XP Profesional CD2" což je sice matoucí, ale ještě snadno pochopitelný :-)
Posléze jsme vyzváni k vložení disku "Windows XP Profesional Service Pack 2 CD" což v překladu znamená vložit z5 CD1. Pokud dá někdo "cancel", tak se instalace dokončí, ale je k ničemu a nejde použít lokalizační balíček.