Mám S3 Virge/DX 4MB PCI, ale nějak mě napadá, že to není ono. Do týdne budu mít doma Voodoo2 12MB a tak jsem se chtěl dozvědět, co lepšího by se na ni dalo napíchnout než-li S3...
Printable View
Mám S3 Virge/DX 4MB PCI, ale nějak mě napadá, že to není ono. Do týdne budu mít doma Voodoo2 12MB a tak jsem se chtěl dozvědět, co lepšího by se na ni dalo napíchnout než-li S3...
Tseng ET6000, ale tam budou problémy s drivery, poněvadžžž Tsenga schlamstla ATi. Dále Permedia2, tam taky budou problémy, 3dlabs udělala dva ovladače a konec. Ati RageII není špatná volba, ale někdy se ty 3d funkce karet poperou.
Takže nakonec bych tam nechal toto "virže".
To mi nějak nesedí. Hafo lidí mi radí ať si koupím třeba Matrox Millennium 4MB, někdo zase nějakou pořádnou ATInu a ty teď ať zůstanu u Virdžíny? Máš s tím nějaký zkušenosti?Citace:
Původně odeslal LISP
Všechny tři karty jsem měl, i Matroxe (2MB), ale otázka je, na co tu 2D potřebuješ. Matrox je samozřejmě výborný, ale musí na to být taky výborný monitor. Jinak se rozdíl nepozná.....teď nemluvím o OEM verzích, kam výrobci prsknou kde-co a nějak na ten referenční design pečou.
Howg,-
Jednoduše chci tu nejlepší 2D kartu. Co nejrychlejší s co nejlepším obrazem, aby už Voodoo2 doladila jen to 3D a já tak měl na AMD K6-II 300MHz to nejlepší co jen půjde.
Tak v tom případě Matrox ;)