Win XP -- padani programu
Win XP SP 2... mam problem ze kdyz treba zapnu WMP tak mi takovejch 5 minut slape jenze pak hodi hlasku o chybe.. dam zavrit pustim znova ale postup se stale opakuje, dela mi to i Prime 95 tak po pul hodine, ale zadnou chybu CPU nevypise, dale mi vyskakuje BF-2... nevite v cem by mohl byt problem ???
Re: Win XP -- padani programu
co takhle snizit oc/pridat stavu :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal daso
co takhle snizit oc/pridat stavu :rolleyes:
to prave nema vubec vliv :-/ ted bezim na 2400/ 1.65 ale i kdyz to vokourim na 1.7 a hodim to na 2200 tak to pada.. proste se to jen tak vypne
zkousel jsi otestovat pameti?? ze by moc vysoka FSB?? co kdyz das FSB na 166...dela to porad?
Citace:
Původně odeslal DemEND
zkousel jsi otestovat pameti?? ze by moc vysoka FSB?? co kdyz das FSB na 166...dela to porad?
pameti by meli byt ok, trosku sem ted poladil casovani... nicmene to by to spis hodilo BSOD, tohle spis vypada na nejakej SW problem... taky sem povolil vsechny procesy v msconfigu... ucidim tak za hodinku... ale rekl bych ze sem v configu vypl neco co sem nemel, fakt nevim..
No ja mam teraz podobny problem, ak zapnem WinDVD alebo idem napalovat v Nere, restartne sa mi komp a akurat som teraz zistil, ze mam rovnake IRQ pre grafanu i zvukovku, takze idem zvukovku prehodit do ineho PCI slotu.
A paměti máš na defaultu? Tohle by mohlo být i příliš těsným časováním.
Citace:
Původně odeslal Tantalos
A paměti máš na defaultu? Tohle by mohlo být i příliš těsným časováním.
jedu sinchro na 171... s pametma v podpisu... ty PQI nic moc, to rikam rovnou :) ale ted se to nejak ustalilo a zatim bez problemu...