Systémový disk úplně hotový =( co dělat
Ahoj, prosím, můžete mi poradit...pokazil se mi HDD ne fyzicky ale totalne se systém nenačítá...po vložení do jiného pc se mi písmenko disku ukazuje ale jakmile na něj cvaknu, ukáže se okno že daný disk neexistuje...přitom disk je rozdelen a druhé písmenko je v pohode...
Samozřejmě jsem zkoušel různé nápady uvedené tady ve foru...
Nakonec jsem vyzkoušel EasyRecovery ale ten mi dane pismenko disku nezobrazi, druhé ano..
Když mi po startu Windows naběhne kontrola disku a ty 3fáze tak se tam dané písmenko opravuje a je videt, ze tam ty data jsou...ale po naběhnutí woken opět v ERecovery se disk-písmenko nezobrazí..
Prosím, poraďte mi...
Děkuji.
Re: Systémový disk úplně hotový =( co dělat
a take ako drive rescue 1.9 ? alebo get data back ? skolabovala ti particia zjavne, obcas sa to stat moze
Disk je FAT32 nebo NTFS?
Systém asi nezachráníš, ale data bys z toho dostat mohl
zkus nějakou LIVE linuxovou distribuci, z těch menších s podporou NTFS třeba INSERT-1.3.5a_en.iso (50MB)
Knoppixem jsem bez problémů zkopíroval data z NTFS disku, na který si WinXP nesáhly (okamžitě modrá smrt). Knoppix si disk sám namountoval, data jsem kopíroval přetažením myši - jak ve win v průzkumníkovi :rolleyes:
KnoppixSTD s podporou zápisu na NTFS (500MB !)
Všem Vám chci poděkovat za pomoc - GetDataBack nakonec pomohl a zachranil mi data...=) disk je zformátovany a uz zase běhá...
Díky
Citace:
Původně odeslal Keekus
Všem Vám chci poděkovat za pomoc - GetDataBack nakonec pomohl a zachranil mi data...=) disk je zformátovany a uz zase běhá...
Díky
hehe, tak nedakuj a hodnot reputaciu :) inak drive rescue mam vsade nainstalovane na nahodne vymazania suborov je to super rychla pomoc :)