Vi nekdo kde bych mohl sehnat modnutej BIOS na tuhle desku??Hledal jsem kde se dalo a nic jsem nesehnal.
Pokud mate s nejakym zkusenosti (funguje OK a tak podobne),tak sem hodte link.Moc diky
Printable View
Vi nekdo kde bych mohl sehnat modnutej BIOS na tuhle desku??Hledal jsem kde se dalo a nic jsem nesehnal.
Pokud mate s nejakym zkusenosti (funguje OK a tak podobne),tak sem hodte link.Moc diky
(a znaky) :rolleyes:Citace:
Původně odeslal "tictac" na xtremesystems.org
ehm,muzu se zeptat co tohle znamena??Trosku jsem to nepochopil...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...pre vysvetlenie, citat sa nezapocitava do tych 10 znakov, co minimalne musi post obsahovat, tak som musel natukat 10znakov, aby som mohol odoslat post :rolleyes:Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
To je hezky,ale trochu OT nemyslis??Ja bych radsi neco k tematu...Opravdu rad bych nejaky ten mod BIOS chtel sehnat ;)Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
OMG, si se ptal, co melo znamenat (a znaky) a ted ti jeho odpoved prijde jako OT? :rolleyes:
Proste a jednoduse, samotna zprava musi mit urcity pocet znaku, aby mohla byt odeslana, ale citat (=quote) se do toho nepocita, takze musel jeste neco napsat...
A pokud si nedokazes prelozit zpravu od tictaca, ktery dela modded biosy, tak ti to napisu ja cesky, proste zadny modded bios neni.
ja by som skor dodal, ze ked si nevies prelozit spravu od tictac-a tak radsej ziadne BIOSy neflashuj a davaj na svojej strednej skole pozor na hodinach anglictiny :roll:
Dobra dobra...trochu jsem ulitnul.Samozrejme ze jsem si to od tictaca precet a prelozil,ale zda se mi to divny ze zrovna na tuhle desku neni zadny modnuty BIOS...No asi neni.Tak diky