VIA KT880 Delta a Sempron?? HELP!!!
Mám desku VIA KT880 Delta, CP AMD Sempron 2600+ Socket A, DIMM DDR 512MB PC-400 a graf. kartu MSI GeForce4 MX4000-T128 GF4 MX4000, 128MB DDR a když zapnu PC, vůbec mi nechce naběhnout obrazovka.Čím to je???Poraďte prosíííííííím!!!!!!!Hrozně moc to spěchá!!!!!!!!!Díííííík
Re: VIA KT880 Delta a Sempron?? HELP!!!
Kdybys chvilku hledal, třeba ve FAQ. Dozvěděl by jsi se hned několik možných variant a postupů. Zkus třeba tím, že popíšeš, co přesně to dělá.
právě že vůbec nic...jsou vůbec všechny ty díly kompatibilní??
První, co udělej je reset biosu. Zkontroluj si jestli všechny kontakty řádně sedí, příp. prohoď RAM do jiných slotů.
jenže mě monitor vůbec nic nezobrazuje.
funguje na této desce Sempron???
Takže se to alespoň rozjede, větráky, deska si pípne?
Citace:
Původně odeslal miroslav.foltyn
funguje na této desce Sempron???
Jistěže -> KT880 Delta
větráky a všechno se rozjede ale s tím pípnutím si nejsem jistý
A zkoušel jsi teda resetovat ten bios nebo přehodit paměť do jiného slotu? Jaký máš zdroj?
takže nepípne...zdroj 300W a ten Bios mám nastavit jak?Monitor nic neukazuje...a grafikou to asi není protože jsem zkoušel už 3
Na desce máš k tomu speciální jumper. Ale to jsou vážně základy, takhle bychom se nikam nedostali, mrkni do starších theadů a projeď si net. Mimochodem, zatím vytáhni z desky vše co nepotřebuješ k postu tj. nech jen holou desku, CPU, RAM, grafiku a zdroj a zkus to znovu.
no tak tím to není...už fakt nevím
tak predne > priste za HELP!! a takove kraviny v nadpisu ti to rovnou zamknu
druhak nam laskave popis, co se nedeje po zapnuti pocitace. zatim to vypada na zdroj pripadne nekompatibilitu grafiky s deskou. take bys nam mohl povedet, jestli uz to bezelo, anebo to nebezelo nikdy, pripadne co jsi delal pred tim, nez to prestalo bezet.