má tahle karta podporu transform and lighting ???
Printable View
má tahle karta podporu transform and lighting ???
Ne, nemá.. imho až radeony podporují TnL u ati..
a daj se na tom spusti hry na Q3 enginu?Citace:
Původně odeslal Anduril
Samozrejme, bez problemov. Tak isto Unreal a UT chodi pekne.Citace:
Původně odeslal Crusheer
jj, UT jde hezky, ale treba CoD a JK:JO mi nejdou (asi nemam ty zpropadeny TnL :evil:)
No to jsou ale uz celkem nove hry...tam uz je potreba TnL, komprese textur a takove ty ficurky..Citace:
Původně odeslal Crusheer
Skus to naemulovat v 3D Analyze, ale vela si od toho neslubuj, hry Ti budu mozno casto padat, ak sa Ti ich podari spustit.Citace:
Původně odeslal Crusheer
jj, diky.Citace:
Původně odeslal Anduril
kdyz tak premejslim, mohl by tu jit UT04...ma prece softwarovy vykreslovani, ne (to jsem kamosovi rozbehl UT04 na Kyro 2. byl nadsenej jak dite :-) )?
UT04 ti imho nepojede... na to je ta karta moc slaba... Spustit to asi pujde, ale velmi spatne. Zkousel jsem UT03 na Riva TnT2 Ultra a pri minimalnim rozliseni se to tak tak hybalo...
no, tak ja se vratim k bombermanovi :cool:Citace:
Původně odeslal Anduril
thx vsem za rady!
Rage 128 PRO ma aj kompresiu textur (non-PRO este nema). UT2004 by asi isiel - skusal som UT2003 na Rage 128 32MB a isiel, akurat to nebolo velmi hratelne. Ale s tym silnym procesorom by sa to mozno v 640x480 hybalo :-)
s tim co mam v podpise? pokud je to software, tak by to mozna i slo....tady jde hodne o cpu, myslimCitace:
Původně odeslal Rainbow
No tak takovej UT2004 se na Voodoo5 v 1024x768 hejbe i v celku uspokojivě, ale jen s hodně sylnym CPU, nato že tak karta nema TnL. Ale jako je to v porovnání s Rage 128 jako nebe a dudy. A spusta nadšenců se o tu kartu stará, dělá pro ní speciální drivery, patche atd. Takže Doom3 si tam spustíš. Zahraješ si Halo(sice jak to bez shaderů vypadá) a podobně. Ale něco takovýho se u Rage128 nedá očekávat. Ta rage na to nebude mít ani fillratte. Ono přeci jen tyhle hodně starý Atiny jsou spíš dobrý 2D. :)
Zas tak katastrofický to není, s posledníma oficiálníma driverama (testováno pod Win98SE) dává klasická 118MHz Rage 128 PRO 32MB v D3D podobný výsledky, jako TNT2PRO/Ultra, takže určitý výkon tam je, ale drivery se už dost dlouho nevyvíjejí. Chce to prostě zkusit :-)
Rage128 nie je az taka stara. Dost dlho som ju pouzival na hry a chodilo to pekne (v case uvedenia na trh patrila medzi spicku, ziadny low-end). Je to asi prva karta, na ktorej sa daju skutocne pouzivat 32-bitove farby v 3D (16-bitove su rychlejsie len o kusok a na non-PRO aj hnusne). Tiez ma dobru akceleraciu videa.Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
Na svou dobu velice dobrou. Běžel mi na ní hardwarově i HD-MPEG2 :-) V tomhle ohledu byla trochu předimenzovaná.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Pre pana Jana, kto ma dnes este Rage Pro, ak xces hrat tak si zozen aspon 9600pro. Ako tak pred 2-3 rokmi to bola este ako tak obstojna krata ale dnes je to totalne nepouzitelne - 3D hry myslim
Proč? Tyhle dvě (Ati Rage 128 pro AIW) mám. Jedna je u babiczky v PC ( :) ) a ta druhá je v jednom shitu. Na starý hry v poho, obraz dobrej, TV tuner má a co víc si přát? :DCitace:
Původně odeslal MATRIX
// jasný že na nový hry to je krajně nevhodný :D
//
http://forum.pctuning.cz/gallery/alb...p1120463_w.jpg
To tu samozrejme kazdy vi..Crusheer to ma jako docasne reseni a ptal se, co od toho muze cekat ;)Citace:
Původně odeslal MATRIX
A neslo o Rage Pro ale o Rage 128 Pro..v tom je podstatny rozdil :)
Ja som mal kedysi davno Ati Expert 2000. Aky bol medzi nimi rozdiel? Mala fakt skvely TV-Out.
Záleží jestli Xpert 2000 (=Rage 128 ) nebo Xpert 2000 PRO (=Rage 128 PRO). První (pokud byl vybaven TV-outem) používal čip ImpacTV2. Druhý pak Rage Theater (tentýž, co se používá dodnes)
Medzi tymi kartami su aj nejake rozdiely vo frekvenciach (Xpert maju tusim nizsie frekvencie). Ale napr. moja Rage Magnum (ako Rage Fury ale bez TV vystupu) ma default len 90/90 (prevadzkoval som tusim na 110/120).
Ano, zabudol som dodat, ze to bola PRO verzia a mala cip s oznacenim ATI Theatre.Citace:
Původně odeslal no-X
jo, to je přesně ona ;-)Citace:
Původně odeslal Honny
jinak co mam nastavit v tom 3D Analyze abych spustil JK: JO?
normalne mi to hlasi: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
fakt moc si to chci zahrat :-)
A mas nainstalovane ovladace od ATi?