Ahojte,
pouzivam ICQ Pro 2003b, ktore samovolne prepina medzi input jazykmi.
Default jazyk mam nastaveny US, druhy jazyk je SK.
Prepina priblizne po kazdej stvrtej sprave...
PLS, vie niekto ako tomu zabranit?
Dakujem.
Printable View
Ahojte,
pouzivam ICQ Pro 2003b, ktore samovolne prepina medzi input jazykmi.
Default jazyk mam nastaveny US, druhy jazyk je SK.
Prepina priblizne po kazdej stvrtej sprave...
PLS, vie niekto ako tomu zabranit?
Dakujem.
...to jako napises:
aaa (alt+enter)
bbb (alt+enter)
ccc (alt+enter)
ddd (alt+enter)
a teraz sa ti sam od seba prepne jazyk z EN na SK ???
...skontroluj si este Kontrol panel => Miestne a jazykove nastavenie => Jazyky => Nastavenie klaves, ako mas nadefinovanu kombinaciu prepinania klaves ci nahodou obcas nezmacknes tu kombinaciu ;)
Mne to pri mirande u priatelky (celer 900 na VIA shitsete) nahodne tiez robi... imho je to kvoli tej dementnej somarine na prepinanie jazykovych verzii klaves vo WinXP, ktora na slabsich compoch akosi "nestiha"...
hoj, s touhle chybou mám zkušenosti všude kde je ICQ/mirinda. Co možná pomůže (mě pomohlo) je změnit si default klávesovou zkratku pro přepínání jazyků.
Podle me to taky muze byt tim, ze kdyz dopisujes zpravu a nakonci mas otaznik tak ho pises jako shift+"," a zaroven uz odesilas zpravu pomoci alt+s(enter). Takze mas zaroven zmacknuto alt+shift a tim se ti prepne klavesnice.
Ja mam standardne predvolenu EN(US) klavesnicu (takze otaznik mam vedla praveho shiftu), spravy odosielam Alt+S... a aj tak sa mi to sem-tam samo prehadzuje...Citace:
Původně odeslal ruzicka.antonin
Me se zase stavalo, mozna se to porad deje, ale uz se toho nevsimam, ze se mi v trillianu prehodili jazyky aspon dle jazykoveho panelu, ale psal jsem stale na CS klavesnici. Takze nevim, kde je problem, ale mam dojem, ze pokud jsem psal v trillianu na msn tak se nic nedelo, ale protoze me to nijak neotravovalo tak jsem to nejak moc neresil, mozna ze to neni uplne presne :( .