Re: Problém AX800XT na A7V8X
No, pokud jsi zkoušel vypnout fastwrites, dát AGP na 4x. A další takový standardní postupy a nepomohlo to. Tak ještě mě napadá, jestli nemáš ten procesor OC, protože KT400 nemá AGP/PCI lock a může bejt do AGP vyžší frekvence, kterou ta GF4Ti zvládla, ale ten radeon ne, ty jsou na to docela háklivý. To udělá problémy i ve 2D, ale pokud netaktuješ, a obraz se ti sesype už ve 2D tak to tipuju, že je karta vadná, asi paměť nebo studeňák.
Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
No, pokud jsi zkoušel vypnout fastwrites, dát AGP na 4x. A další takový standardní postupy a nepomohlo to. Tak ještě mě napadá, jestli nemáš ten procesor OC, protože KT400 nemá AGP/PCI lock a může bejt do AGP vyžší frekvence, kterou ta GF4Ti zvládla, ale ten radeon ne, ty jsou na to docela háklivý. To udělá problémy i ve 2D, ale pokud netaktuješ, a obraz se ti sesype už ve 2D tak to tipuju, že je karta vadná, asi paměť nebo studeňák.
no ale na druhou stranu kdyz mu to dela i jina X800 Pro...
jeste se te chci zeptat jestli jsi radne odstranil predesle ovladace od nvidie..
kazdopadne jak rikal DOC_ZENITH FW off, AGP 4x a jeste si pohraj s aparature size... jestli nic nepomuze a mohl bys treba na jiny disk hodit cistou instalaci win tak to zkus taky... vypni si GPU_RECOVER nebo jak to je v catalystech...
EDIT: popripadne zkus jeste neco vyguglit, jestli neni nejaka nekompatibilita...
Tak jsem se v tom včera celej den pitval. Flashnul jsem nejnovější BIOS, nainstaloval jsem různý ovladače, skusil jsem různý nastavení BIOSU a dosáhnul jsem pouze toho, že ikony jsou vidět všechny, ve 2D bez problémů, ale 3D hry a 3DMarky konec. V 3DMarku 2001SE se to vždycky sekne u Bump Mappingu (to myslim ten zauzlovanej trus). Tak se zaobírám myšlenkou o koupi nový desky. Už mě opravdu nic jinýho nenapadá
zkousel jsi na odstraneni zbytku starych ovladacu Driver Cleaner? Kamarad mel taky kdysi nejake podobne problemy, toto mam pocit pomohlo.