Aky chladic na gpu?
Poradte
Printable View
Aky chladic na gpu?
Poradte
sehnat nejakej vyssi chladic na Pentium MMX nebo K6 se zakladnou 50x50 a z toho radeonu odstranit ten kovovej ramecek, kterej brani spravnemu dosednuti chladice na jadro.. nebo druha moznost naopak upilovat trochu materialu z toho chladice po obvodu.. melo by to uchladit s prstem v nose, protoze to co tam ty pseudochladice predvadeji je naprosty prd! to uchladis i pasivne, pokud mas aspon nejakej pohyb vzduchu v case :wink:
presne tak! mam to co je dole v podpisu. je to vpohode. taky jsem faral na tom ze kdyz tam ten chladic polozim tak nedosedne!!!! tak jsem zbrousil kraje toho chladice ale jeste bych si s tim mel pohrat a zbrousit to trosku vic - myslim ze tam mam zbytecne moc pasty... ale ticho je krasny. mam tam nejakej pomalej sunon - normalne vyply nebo na 5V a pri hrach na 5V nebo 12V...
tak ja uz mam davno ten ramcek prec, pastu vymenenu za as3, a z tohoto som zistil ze r9700 nenormalne pece, ten chladic co je tam je uplne smiesny, na dotyk zeravy, ja len cakam kedy sa gpu odpali ;D
som myslel nejaky taky ako robi thermaltake pre gf4 ale aj ten bol asi maly
okrem toho by som to chcel osadit s tymi nozickami ktore su k original chladicu, lepit nic nechcem
2Glassman: Husty sluchadla!!!! to mas ke compu :o :o :o
2martine: jak jsi oddelal ten ramecek? si s tim nejak "trhl" nebo "podrezal" nebo jak???
ostrym nozom som ho podrezal a potom uz iba slaba paka a odlupol sa
totiz ked som menil pastu na gpu tak nova pasta sa ani len nedotkla chladica
jj, presne tak, zatim ke compu, pozdeji kdo vi? :wink:Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
jak je velkej ten skive stream?
co myslis jak vyrabeji R350.. akorat nasadi spravne chladic a daj vic stavy 3.6ns hynixum a jedem 400/800 ;DCitace:
Původně odeslal martine
ten ramecek ja si to nedovedu jinak vysvetlit nez ze je to zamer.. aby ty karty nemohly jet tak rychle.. a taky aby se GPU poradne zhavilo, rychle odeslo a clovek si bezel koupit brzo R400 :lol:
2glassman: ten chladic je 60x60 s tim ze na jedny strane je to "usekly" driv - vis jak takovy ten schod na patici. ve stredu je medeny jadro! je tam spustu zeber ktere jsou tak specialne obrouseny ze nejsou hladke ale nerovne -> vetsi plocha! a v ostrave stal 315kc 8) 8) 8)
vzal jsem sroubky a obrousil jim hlavicky do rovna - strcil do dir v grafice a na ty hlavicky kapl dvouslozkovy lepidlo od Zalmanu co bylo u NB heatsinku!!!! a ono to huste drzi :o :o :o pak jen maticky z druhy strany a hotovo!
ten ramecek je tam nejak prilepenej nebo jak tam drzi? aby to slo dat zpatky kdybych neco odjebal a sel reklamovat :wink: