odstaveni vypínacích tlačítek na klavesnici
nevite někdo jak nebo kde se dá nastavit, aby ty tři tlačítka POWER, SLEEP, WAKE na klavesnici prestali definitivne fungovat bez pouziti nasili ... zkousel jsem to v biosu ale nepodarilo se to ... sice se to už nevypina ale do spiciho modu to vjede vzdycky
dik za jakou koliv odpověd
Re: odstaveni vypínacích tlačítek na klavesnici
Moc ti to sice nepomůže, ale já to řešil u první klávesnice prostým fyzickým odejmutím těchto tlačítek. Druhou jsem už kupoval s ohledem na fakt, abych o ně nezavadil při práci.
Ja sem ji rozmontoval a mezi ty 2 folie s vodivymi spoji sem u inkriminovanych tlacitek vlozil kousek papiru.
Stahni si program "sharpkeys" (www.google.com), a dotycnym klavesam prirad funkci "turn key off". Pod winXP to chodi, jak jsou na tom jine OS nevim.
Citace:
Původně odeslal vendiik
Stahni si program "sharpkeys" (
www.google.com), a dotycnym klavesam prirad funkci "turn key off". Pod winXP to chodi, jak jsou na tom jine OS nevim.
Jaky mas NET framework ? Mne to pod 2.0 nechce chodit
Citace:
Původně odeslal ctrl_j
Jaky mas NET framework ? Mne to pod 2.0 nechce chodit
mam verzi 1.1 + SP1 pro tuhle verzi (nezamenit se SP pro windows). Windows mam XP Pro SP2 cesky.
ja sem to v praci resil tak, ze sem povypinal vsechno co se tyka uspavani, napajeni a pod ve winxp... ted uz to an ty tlacitka nereaguje :p