Prosim vas nema nniekto manual na CANON A610 CZ-SK, najlepsie z Plzne alebo Prahy, alebo neviete kde sa da stiahnut? okrem oficialnej stranky tam je to platene
Printable View
Prosim vas nema nniekto manual na CANON A610 CZ-SK, najlepsie z Plzne alebo Prahy, alebo neviete kde sa da stiahnut? okrem oficialnej stranky tam je to platene
S manualy ke Canonum pokud je nemas v baleni byl a asi stale je problem. Zkus pohledat, projit nejaky diskuze. Podivej se taky na manualy k podobnym modelum.
pokud bys netrval na cestine a slovenstine, tak anglicky se da stahnout velice jednoduse. nicmene na forum.grafika.cz se ceske manualy k canonum resily celkem dukladne, takze zkus mrknout ( a HLEDAT! ) tam.
diky za link na > forum.grafika.cz, ale ties ho tam nik nema, ale aspon som sa docital dake zaujimavosti
zkus to tady ;-)
http://consumer.usa.canon.com/ir/con...elid=11998#New Window
vsetko je t po anglicky a ja nevie mpo anglicky:(
Víc fakt poradit nedokážu,český překlad jsem nikde nenašel a taky pochybuji že někde bude.Citace:
Původně odeslal BaM
Tiez to vidim biedne. Jedine, ze by si ukecal niekoho z okolia, kto ho ma, aby ti to pozicial na prefotenie.
Ak to mate niekto v Bratislave, napiste mi SZ, mozem mu to oskenovat.
Inak sa pomoct asi neda... Myslim, ze sa to mozes pokusit prelozit z AJ/NJ do SJ... Zasa az taky problem to nie je... A cudzi jazyk aj tak budes v buducnosti potrebovat...
Mám CANON A620,netuším jak moc se bude lišit od A610 :-/ a navíc jsem z ČR :-( ...jedině že bych Ti ofotil digitálem ty stránky co bys chtěl nejvíc a poslal Ti to poštou.
A co to nafotit a poslat mailem ;)Citace:
Původně odeslal Katoo
jasně že bych to poslal mailem ;-) kdo by se s tím tahal na poštu.Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
to bi mi nevadilo mohol by byt ja som ties teras v cehach konkretne v Plzni