GeForce FX 5700 a pruhy přes obraz
Na sestavě AMD Athlon XP 2700+, 2x256MB DDR 400MHz, VGA Asus nVidia FX5700 se mi u některých her stává že přes obraz problikávají barevné pruhy, někdy ani nejde nic vidět. Zkoušel jsem několik verzí ovladače, ale je to pořád stejné. Co si o tom myslíte?
Re: GeForce FX 5700 a pruhy přes obraz
Zkus ovladace 56.72 (umoznuji taktovani jako posledni verze detonatoru, novejsi uz ne), a pak zkus kartu podtaktovat esi to zmizi nebo ne. Mozna zvykacka na chladici spatne sedi a prehriva se chip ( i kdyz to by se mozna sekal obraz), zkontroluj to. Nak
Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Zkus ovladace 56.72 (umoznuji taktovani jako posledni verze detonatoru, novejsi uz ne), a pak zkus kartu podtaktovat esi to zmizi nebo ne. Mozna zvykacka na chladici spatne sedi a prehriva se chip ( i kdyz to by se mozna sekal obraz), zkontroluj to. Nak
Ty drivery zkusím, divné je že se to projevuje hned po startu, ale jen v některých hrách (Colin05) nebo v 3dMarku 03
Citace:
Původně odeslal iwi007
Ty drivery zkusím, divné je že se to projevuje hned po startu, ale jen v některých hrách (Colin05) nebo v 3dMarku 03
A v 3D marku vo vsetkych testoch, alebo len v niektorych? Ja ked mam niekedy grafiku na opravu, tak tiez v niektorych testoch ide dobre, v niektorych zle... Videl by som to na studeny spoj pod BGA pamatami(ak to ma BGA pamate...)/odvalena suciastka/chladenie... Moznosti je vela... ;)
Citace:
Původně odeslal misokgb
A v 3D marku vo vsetkych testoch, alebo len v niektorych? Ja ked mam niekedy grafiku na opravu, tak tiez v niektorych testoch ide dobre, v niektorych zle... Videl by som to na studeny spoj pod BGA pamatami(ak to ma BGA pamate...)/odvalena suciastka/chladenie... Moznosti je vela... ;)
Takovou sem zazil GF4Ti4600...vetsinou se chyby projevovaly uz pri postu...i na plose windows..nakonec umrela uplne. Ale taky to muze by ten studeny spoj, chybicka pri vyrobe se vloudi. Nak
Zkus to podtaktovat a ujistit se ze sedi chladi, popripadne jeste zkus kartu v jine sestave... setkal jsem se s tim ze GF6600 od Inno byla nekompatibilni s K7s5 od ECS... ted ji mam v kompu ja na zkousku, sem tam hodi artefakt i na def frekvenci... ale s tou ECS se vesmes vsechny hry aj benchmarky rozpadali... zkousel jsem asi 6 verzi ovladacu ale nic nepomohlo...
Karta bez problémů chodila půl roku a pak začala takhle zlobit. Nejdřív jsem myslel že je to ovladači, ale po vyzkoušení asi 4 verzí s neúspěchem to spíš vypadá na HW chybu. Jen mě zaráží že to dělá jen u některých her (zmiňovaný Colin 05) např. u COD2 je to úplně v pohodě :-(
Chladič je o.k. teploty ukazují kolem 29 stupňů.