Kdyz spustim pocitac tak se mi nenacita USB klavesnice, tudiz nemuzu ve windowsech napsat heslo, musim vytaknout kabel a pak ho zase zastrcit, nevite cim to je? USB keyboard support je v BIOSu nastaven.
Printable View
Kdyz spustim pocitac tak se mi nenacita USB klavesnice, tudiz nemuzu ve windowsech napsat heslo, musim vytaknout kabel a pak ho zase zastrcit, nevite cim to je? USB keyboard support je v BIOSu nastaven.
Tak to skus vypnut.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
No ono jde o to, ze nekdy jede a nekdy nejede a kdyz nejede tak ji musim vypojit a zapojit.
Stava se mi neco podobneho - mam bezdrat do usb a klavesnice se obcas nenacte, pomuze jen stejne jako Markovi vypojit a zase zapojit. Vypozoroval jsem ze je to vzdycky kdyz uplne vytahnu kabel od napajeni ze zdroje - jako by deska zapomela ze mam usb klavesnici, kdyz ji odpojim od napajeni - ale kdyz vypnu pocitac tlacitkem na zdroji, tak by mela byt taky uplne odpojena od napajeni, ne?
Jinak nastaveni USB keyboard support On/Off v BIOSu na to nema zadny vliv.
Ps: ale u me je to asi urcite deskou, je vazne divna, nejdriv mi odesla sitovka, pak se mi prestal vypinat pocitac (asi vlastni vinou, resil jsem to v jinem threadu) a navic tohle :rolleyes:
tohle se me stavalo u starejch kompu a vetsinou i kdyz doted nevim jak to stacilo dat silnejsi zdroj a vsechno zaclo behat jak po masle
no me to delava obcas mysak. a taky nemuzu dojit na to proc :confused:
Tak po nekolikadenim testovani jsem dosel jsem ke stejnemu zaveru jak Sendik, pokud komp nevypnu z eletriky tak se klavesnice vzdy nacte, ale jak ho vypnu, coz je mym zvykem, protoze mam na prodluzce vypinac, tak ani tuk, nikdy.
no me ta mys dela uplne to same :DCitace:
Původně odeslal Špeta Marek
navic me to dela i PS/2 KB ale ta jen do te miry ze po vyndani a zandani do zasuvku se nepusti +5VSB do PS/2 a ja komp vuben nezapnu (zapinani pres heslo na PS/2 KB) ;)
treba to neni chyba ale vlastnost
me ps/2 vali naprosto v poho.
Me zas kdyz odpojim PS2 klavesnici od vypnutyho kompu a pak ji pripojim, tak nez nastartujou windowsy tak mi klavesnice funguje(muzu menit stav numlocku, dostanu se do biosu atd..) ale jakmile nabehnou windowsy tak s klavesnici ani tuk, musim dat restart(pomoci mysi [usb]) a pak jak zbesilej mackat libovolnou klavesu behem nacitani windowsu a klaveska funguje... Je to vazne divny :/