6800GS a vymena chladica za nieco tichsie
Caute daval niekto dole chladic z nej kukal som na stranke od zalmana vsetko by malo ist, akurat ci to niekto neskusal. btw ist do tohto alebo do GTO2 cenovo je rozdiel asi 200Sk bez dane 6800GS je od microstaru a GTO2 asi Saphirre. Neviem ci si byt isty tym ze GTO2 pojde ako X850 alebo ci modnem 6800GS a bude to narez ako hovoria cesky bratia :-) ide mi o to aby stihala 17" na 1280x1024 vo vacsine hier nejaky ten cas pri rozumnych detailoch
Re: 6800GS a vymena chladica za nieco tichsie
Citace:
Původně odeslal bxm
Caute daval niekto dole chladic z nej kukal som na stranke od zalmana vsetko by malo ist, akurat ci to niekto neskusal. btw ist do tohto alebo do GTO2 cenovo je rozdiel asi 200Sk bez dane 6800GS je od microstaru a GTO2 asi Saphirre. Neviem ci si byt isty tym ze GTO2 pojde ako X850 alebo ci modnem 6800GS a bude to narez ako hovoria cesky bratia :-) ide mi o to aby stihala 17" na 1280x1024 vo vacsine hier nejaky ten cas pri rozumnych detailoch
jses si jisty, ze to k tvemu procesoru ma cenu?
BXM: No to vem radsi GTO2 mela by jit zarucene predelat na X850XT. Chladic bych dal asi nakej primecooler vějíř. Nebo počkal na ty nový AC accelero.
Mokus: GTO2 nebo 6800GS by do KT600 čipsetu těžko nacpal.
Citace:
Původně odeslal bxm
Doufám, že budeš dělat kompletní upgrade. Vrážet 6800GS nebo GTO2 do toho, co máš teď by bylo jen vyhazováním peněz.
Hm, to tazko, na doske ma predsa AGP slot. ;)
Citace:
Původně odeslal misokgb
Hm, to tazko, na doske ma predsa AGP slot. ;)
Právě proto je to vyhazování peněz... ;)
Samozrejme komplet upgrade uz mam kupeneho opterona a uz som kupil aj GTO2 kvoli tej istote na 850, teraz este dosku. :-) ale dik vsetkym.