Printable View
Treba Creative X-Fi Elite Pro ...
urcite napis prioritu k cemu kartu budes nejvic uzivat a taky financni zasoby.
co se tyce repraku creative tak vubec nezalezi jestli je pripojis na zvukovku stejne firmy nebo na konkurencni. podstatne je jen podpora analog/digital vstupu.
dobra zvukovka na stereo se resi tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44063
no vicemene, malokdo tu resi stereo...stejne z nej nakonec vyleze, ze by casem rad.... nebo jako tento pripad rovnou vlastni 5.1.
no niesom ziadny fanatik do hudby ale zasa nechcem uplne jednoduchu vec.
nieco ako audigy ZS 2 alebo tak, len ma zaujimaju skusenosti a pripade vase odporucania...
financne to je otvorene nieco okolo 2500,- Sk
ako som spominal karta by mohla zvladat niaku pracu s hudbou, ale vobec to nieje podmienka.
audigi 2 ZS není špatná zvukovka. mám už jí asi 2 roky a spokojenost je veliká. ovšem na běžných bedýnkách rozdíl ve zvuku proti SB live moc nepocítíš. ale ve sluchátkách to docela znát je. mám kvalitní sluchátka od firmy koss a při poslechu do sluchátek je znát rozdíl. přeci jenom zlacené konktory mají něco do sebe, ale chce to i kvalitní aparaturu. jestli neplánuješ přechod na 7+1 nebo nejedeš přes nějaký zesilovač do pořádných repro, nemá přechod na lepší kartu moc význam.Citace:
Původně odeslal misho369
//edit: teď jsem si všimnul, že si tím 5+1 od creative možná myslel repro. pak tedy, jestli jedeš přes integrovanou zvukovku, kup si buď audigi 1 nebo 2. proti integrované zvukovce je rozdíl veliký.
@vauxhall.uk
vdaka za nazor a radu. zle som sa vijadril ale ty si to zobral spravne je to 5+1 repro...
pak se tedy určitě pohlédni po nějaké audigi. jsou už dnes za pěkné peníze a jak jsem psal výše, zatím jsem s kartou neměl jediný problém ,)Citace:
Původně odeslal misho369
za nejakych 1500kc se ted prodava audigy4 bulk .. (bez firewire a bez zlacenych konektoru - coz je stejne k nicemu) .. za 2000kc je retail verze vc. dalkoveho ovladani.. myslim, ze jedna z techto bude vyhovujici zvukovka..
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=57279
to bych netvrdil. v lepších sluchátkách (tj. za 1000+ Kč) už poznáš rozdíl ,) ale na obyč. repro (do 6000,-) je to určitě lepší volba.Citace:
Původně odeslal Anduril
dakujem za radu ta ZS 4 bulk vizera zaujimavo.