Problém s MP3 creative ZEN XTRA 60GB
Tak jsem přeflashnul firmware za novou verzi
http://cz.europe.creative.com/suppor...pe=4&x=31&y=16
hlavný výhoda je, že má podporovat práci s daty, muzikou přes windows explorer a nejsou už potřeba žádné drivery a aplikace. Ono to sice funguje, ale nic z tý MP3 nezkopčim zpět na disk, můžu tak leda kopírovat do MP3 a mazat z ní, ale ven mi to nic nepustí, co s tím? prosím, pomožte mi.
Re: Problém s MP3 creative ZEN XTRA 60GB
A neni to tak schvalne? Nektere playery to tak maji, aby jsi "nepiratil"..
no to snad ne? tak na co mi pak je ukládání dat? když potřebuju něco přenést apod? nebo bych potřeboval tam hodit starej firmware
Skus tie MP3 premenovat (zmenit priponu).
http://forums.creative.com/creativel...211276#M120350
vypadá to, že tady má stejnej problém, ale ten psolední hotfix neni pro CZ verzi woken, tak co mam udělat?
ja bych rekl, ze v pripade mp3 to tak ma byt. zkus tam nahrat jinej soubor - treba pdf a pak ho nahrat zpet
Citace:
Původně odeslal Scorp
je to u jakýchkoliv dat
v tom pripade je neco urcite spatne. zkusil bych to na jinym PC/jinym OS pro zacatek. tim urcite nic nezkazis;)
tak je to oknama, ty starý drivery (i když už jsou odinstalované) tam dělají nějakej bordel, u kamaráda to normálně funguje
tak jsem zpět, reinstaloval jsem okna, ale stále nic :eek:
tak co si o to myslítem teď mi to navíc ještě píše "nesprávná funkce"
Tak jsem měl možnost dneska ozkoušet přehrávač už na 2. PC a tam to také fungovalo bez problémů, tak já už opravdu newim, poraďte mi prosím. U mě to nefunguje i na holé instalaci WXP. Je rozdíl pokud to instaluju z CD kam jsem si ten SP 2 zaintegroval sám nebo zda rovnou z XP, které už se prodává s integrovaným SP2 z výroby.