Printable View
zde si stahni soubor a když ho potvrdíš, nastaví se ti samo tvé připojení přez pevnou linku... http://internet.volny.cz/volny-internet-zdarma/
ale jam mam DSLCitace:
Původně odeslal sofokless
Tak co vlastně přesně potřebuješ??
Boze, co na tom nechapes? Pta se naprosto jednoznacne. Bohuzel ti neporadim, ale taky by se nejakej hodil u ISP casto padaj a ted jedu pres kamose :)Citace:
Původně odeslal Tantalos
OMG, vsak kazdy provider ma vlastny aspon jeden (ns.nieco.cz - to musis samozrejme previest na IPcku) a u normalneho providera nepada (a byvaju aspon 2). Ja mam na routeri vlastny.
Četl jsem DSL jako DNS ;)Citace:
Původně odeslal Skodik
Hodil by se název poskytovatele DSL, pak není problém zjistit oba DNS. Tady bych doplnil, že není vůbec pravidlo, že by často padaly, záleží na konkrétním ISP!
Koukam, ze neumis ani dotaz polozit ani jej zaradit do spravne sekce.Citace:
Původně odeslal dark_angel
opravdu je to pro tebe mozna neuveritlne, ale se zkusenosti s mym providerem jsem se na jejich DNS vykaslal ;) Pripada mi to, ze bind radeji instaluji na kazdy server, co jde do site a kazdemu zakaznikovy rozhazuji jine IP na DNS a kdyz potom nejaky server presunou zrusi ci to proste jen jednoduse nefeche, tak o tom vlastne ani nevedi ze to nekdo pouzival. Kdyz tam zavolam tak DNS dostanu podle toho, co tam zrovna sedi za cloveka :DCitace:
Původně odeslal Rainbow
:arrow: ano i toto je mozne, takze se zas takovemu dotazu nedivim.
k tomu muzou byt ruzne duvody. treba dns relay na ruznych routerech (apckach ve wifi). je zbytecne aby zatizenou infrastrukturou litaly dalsi a dalsi opakujici se dotazy.Citace:
Původně odeslal Skodik
ad free server: 212.20.96.34 (volny) funguje dobre a spolehlive
Tyhle me fungovali vzdy, snad pujdou odevsad.
217.11.224.1 -casablanca
194.228.2.1 -iol