Rozměry A64 3700+ San Diego - styčná plocha s chladičem ?
Nemůžete někdo změřit rozměr CPU A64 3700+ San Diego ? Jde mi o to , že jsem pořídil WB na CPU a když ho tak teď prohlížím, zdá se mi, že ta dosedací plocha na CPU je nějaká malá. Má 30x30 mm. Zdá se mi, že můj A64 3700+ San Diego má větší rozměry. Pokud máte někdo na stole podobné CPU, změřte ho a hoďte sem rozměry. Asi by to nebylo to pravý vořechový, kdyby CPU bylo větší, než dosedací plocha na chladiči. Mám PC pod stolem a nechce se mi ho odpojovat a rozebírat. Jo, jaké používáte teplovodivé pasty na WB ? Asi to je jedno ne ?
Re: Rozměry A64 3700+ San Diego - styčná plocha s chladičem ?
Pokud je to 3x3 cm, tak to je v pohodě, chladič nemusí zasahovat až do krajů, důležité je, aby seděl rovně. Beztak je jádro mnohem menší a heat spreader se jen stará o rozložení tepla.
Rozměry CPU jsou 37,4 x 37,6 mm.
Citace:
Původně odeslal Eagle
Rozměry CPU jsou 37,4 x 37,6 mm.
Díky. (doplnění na 10 znaků)
Citace:
Původně odeslal Jaudak
Díky. (doplnění na 10 znaků)
nedakuj a davaj positivne hodnotenia ... :roll:
Citace:
Původně odeslal MadCap
nedakuj a davaj positivne hodnotenia ... :roll:
Ok, stalo se.
Prosim vas da sa na A64 3700+ San Diego pouzit chladic Thermaltake Volcano 9, chladi mi totizto na starej zostave Bartona 2500+ a som s nim spokojny. Je urceny na Socket A, no ked sa bude dat rad by som s nich chladil aj tu 3700+. Dik za radu
Citace:
Původně odeslal radone
Prosim vas da sa na A64 3700+ San Diego pouzit chladic Thermaltake Volcano 9, chladi mi totizto na starej zostave Bartona 2500+ a som s nim spokojny. Je urceny na Socket A, no ked sa bude dat rad by som s nich chladil aj tu 3700+. Dik za radu
Socket A má úplně jiné uchycení než sockety 754 / 939. Ale ten chladič neznám, třeba má nějaký univerzální upínací mechanismus. Odpověď určitě najdeš na stránkách Thermaltake.