Sparkle GF 6600(nonGT) s Temp monitorom,problem s OC
zdar, tak tuto kartu mam uz dlhsiu dobu a ide mi stabilne na 450mhz gpu a 550 pamata. Vcera som si editol bios, pomocou Nibitoru aby mi karta zobrazovala teplotu gpu. Vsetko prebehlo uspesne a ovladace ukazovali teplotu gpu, idle bola cca 63°C. Spustil som 3Dmark03 a dal som len Game test. Po zbehnuti 2 testov zo 4 sa obraz "rozostril", proste klasicky znak pretaktovania/prehrievania Gpu.
Ale, pokial som nemal zapnuty temp monitor(orig.bios) tak karta isla bez problemov a 3dmark vydrzal bezat aj par hodin.
Zaujimalo by ma, preco to je tak, ze som zapnutym meranim teploty je karta horsie taktovatelna(ked som skoncil 3dmark po rozostreni/rozmazani obrazu, gpu malo teplotu cca 81°C).
Re: Sparkle GF 6600(nonGT) s Temp monitorom,problem s OC
mozem sa spytat aky mas vysledok v 3d03 + vysledok cpu testu v 3d03 s touto kartou? Zapinal som totiz monitoring na Leadteku, ale so Sparkle biosom a mam s nou drobne problemy. (napr v 3d05 cca 1000b)
vcera som spustal len 3dMark03 a mal som tam cca 5840 bodov a to bol len Game test, bez cpu a ostatneho.
edit: tak som spustil aj 3dmark05 rozlisenie 1024*768 a mal som 2694bodov, ale len Game test.
v 3dmarku03 mam CPU skore 570