Chci si koupit novou zakl. d. pro XP1700+B0 a rozhoduju se mezi temahle dvouma-8RDA+, 8K9A2+.
Prosim o radu +/-
dik moc
Printable View
Chci si koupit novou zakl. d. pro XP1700+B0 a rozhoduju se mezi temahle dvouma-8RDA+, 8K9A2+.
Prosim o radu +/-
dik moc
8RDA+ vie zamknut pci a agp pri 200 fsb na 33/66.
Uz iba koli tomu by som ju bral. ;D
jedine 8RDA+
jasna volba, mne sa pri vyssom FSB a kopirovani filmov restartuje niekedy pocitac, takze AGP/PCI lock je super... ;)
A co pouvažovat ještě o Abitu NF7-S ? Dost nás tu má Abita, a vůbec si nestěžujeme, ba právě naopak. :DCitace:
Původně odeslal zag
Taky hlasuju pro Abita, zda se byt temer perfektni (az na voltaz pameti omezenou na 2,7V).
ti co maji abita - pls doufam ze mezi vama nejsou jen gameri a honici 3Dmarku..vyzkousejte nekdo jak se chova s plnejma PCI - naky ty sitovky, Tvtuner, zvukarna atd....todle byl vzdycky kamen urazu abitu, IRQ routing
Mam obsazeny 3 PCI sloty - Audigy, sitovka, modem. Na W98SE ani omylem, Win XP zadny problem. Jiny PCI karty nemam. :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
abita mam ted a moc spokojenej snim nejsu :(Citace:
Původně odeslal Halen
to by este chtelo Tuner a PCI radic :)Citace:
Původně odeslal Halen
Mno teraz je fakt najlepsi ABIT NF7-S !!! Jednoznacna volba keby som teraz kupoval dosku !!
2zag : nedivim sa ti ze niesi spokojny z 2,5 rocnou fosnou. Ta doska ci uz nieco preskakala a mal som ju aj ja dost dlho a musim povedat ze na svoj vek je velmi dobra. Das dobej dokonca ja Tbreda a to v case ked sa vyrabala este nemali sajnu ani o Palominach. No hold je to uz stara doska ale u mna ma respekt !! A to plati aj u noveho ABIT NF7-Sktoreho velmi xcem !!
No neviem, ja mám po skúsenostiach s BE6-II takú miernu nechuť k týmto doskám... Ale možno to bol problém iba na doskách s intelovským čipsetom... ???
Epox 8RDA+ rulez and never die out ;D
EPOX 8RDA+...pockaj vsak no novu verziu, ktora by mala mat zmenu voltaze chipsetu...do par tyzdnov by mala byt tu (aspon podla inych zahr. for)
To dufam aj ja ze bude - lebo moja K3A+ zacina hrdzaviet a treba novu ...Citace:
Původně odeslal GABO
Tak to by si nemal mať komp hneď vedľa sauny... Vlhký vzduch im nerobí dobre... :wink:Citace:
Původně odeslal Deviant
Dneska som predal MB ...
Takze nForce 2 rulez ....
Kup 8krda+ je super ale kup revizi 1,1 vyrobenou nejdéle v lednu 03 ta je bez problémů
No zatial to vyzera na Abit NF7-S alebop Abit NF7-S v 2.0 - ak chlapik pocka este tyzden :wink:Citace:
Původně odeslal drake
Epox pokial nevyda novu reviziu je na tom horsie :-(
tak jsem obednal tu 8krda+ , akorat nevim co to bude za revizi .....
No pujc mi toho Abita a ja ti to testnu s obsazenyma PCI slotama ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
(100Mb sit, TV tuner, IDE radic, Live 5.1 + modem si snad nekde pujcim :lol: )
tak to vypada, ze se toho epoxe asi nedockam. Mam ho objednanej v abakusu a porad nic. :?
A co sem tak cetl, tak ma epox tezky problemy s dodavkama techto desek :evil:
PS: ale reknu vam, je to tezkej abstak bejt doma bez PC :-(