Stáhnul jsem si poslední BIOS 2.1 a komp nenajede. Doposud jsem tam měl Semprona 3100+ Paris a v pohodě, toho A64 Venice jsem vrazil do nějakýho Gigabyta a jede, co s tím? Na stránkách MSI je Venice 3000+ pro tuto desku uveden jako kompatibilní
Printable View
Stáhnul jsem si poslední BIOS 2.1 a komp nenajede. Doposud jsem tam měl Semprona 3100+ Paris a v pohodě, toho A64 Venice jsem vrazil do nějakýho Gigabyta a jede, co s tím? Na stránkách MSI je Venice 3000+ pro tuto desku uveden jako kompatibilní
TAk zkus třeba o něco starší Bios...
Zkoušel jsem všechny od 1.6 doteď... Už jsem to vzdal. Zůstávám u Semprona 3100+ 256 L2, kterého jsem přetočil se standardním chlazením o třetinu na FSB 266MHz, takže je vůbec otázkou, zdali bych se s tím A64 na tento výko dostal, určitě ne o moc výše, takže mi to za ten čas nestojí....
Tady se resi stejna otazka http://forum.msi.com.tw/index.php?topic=92034.0
vypada to, ze ale ten CPU v desce nikdo nezkousel, i kdyz by tam spravne mel jet. To zas vypada na mensi bug v biosu :roll:
Zkoušel jsem to s BIOSem 1.6, 1.7 i 2.1 a nikdy nic... kašlu na to, Sempron je 266MHz je dobrý.... Můj čas je dost drahý :-)
MV > koukám do Tvé signatury. ty máš skt 939 nebo 754?
Mam 754 ;-)Citace:
Původně odeslal Rado
No moment... Máš Venice? Jaký BIOS???
Aha, Clawhammer