Nevie nahodou niekto kde by sa dal najst neoficialny BIOS pre Abit NF8,,najlepsie na NF8-V? Neviem ziadny najst,, vacsinou su cisto na NF8 + stara verzia
Printable View
Nevie nahodou niekto kde by sa dal najst neoficialny BIOS pre Abit NF8,,najlepsie na NF8-V? Neviem ziadny najst,, vacsinou su cisto na NF8 + stara verzia
a co chces na tom biose modovat? co ti v nom chyba? alebo mas len pochabu tuzbu mat proste "lepsi" aj ked nepotrebujes? ;)
no dost by sa bodlo keby tam boli detailnejsie rozobrate casovania na pamat a hlavne ze MB nepodporuje vacsiu voltaz do pamati ako 2.8V,, teraz som tam hodil new pamatove moduly a je to strasne bo pamat ide cca 333 pri 3.4.4.8 z povodnych 355 2.3.2.5... pamate su teraz az moc pomale a ked tam dam vacsiu voltaz 2.8V tak idu cca 20 mhz vyssie,, tak by som tam chcel dat cca 3.0V,, pamate by to mali zvladat ale doske sa nejak nechce...Citace:
Původně odeslal MadCap
btw- no mam tuzbu mat o cosi viac nataktene pamate
btw2-mna inak dost prekvapilo ze ked tam dam viac voltaze tak tie pamate idu vyssie,, ale nechapem preco,, na prockakoch A64 to zvycajne takto blbne pamatovy radic, ale netusil som ze tomu pomoze ked sa prida voltaz na pamatiach...
2,8V je pre drtivu vacsinu ramiek viac nez dost a detailnejsie rozobratie casovania je fetis majitelov DFI ktory radi masturbuju tak 2-4 tyzdne nad ich ladenim ;)
no to mas pravdu ze 2.8V je dost,, ale furt mi to neda ze to ide relativne pomaly a ze ma trhne aj Durex co sa priepustnosti tyka (konkretne 900@6x166) to ma len provokuje...
heh a s tymi casovaniami mas tiez recht :) ,, len som myslel ze ked ich tam bude viac nastaveni ze sa mi podari tie pamate rozchodit pri nejakej rozumnej frekvenci
otestuj si to ... ty bezis na 333 na pametiach (predpokladam ze to je vysledna frekvencia) takze mas base frequency asi tych 333 MHz ... pohraj sa s pomerom, aby si mal pamete na vyssej frekvencii aj za cenu nizsej frekvencie CPU, ale asi sam uvidis, ze narast priepustnosti neni skoro ziadna pomoc ...