ASUS V8420 DELUXE vs Arctic-Cooling NV Silencer 1
Ahojte, resim ted dilema, protoze potrebuju aby mi tato ( http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBG0410 ) karta. ASUS V8420 DELUXE, zase behala z nejakym uzsim chlazenim. Ted je tam Titatn D3TB a zabira to 2xPCI. Rozhoduji se mezi dvema chlazenimi Arctic-Cooling NV Silencer 1 nebo Arctic-Cooling NV Silencer 1, 2.rev.. Jde mi o kompatibilitu. Vim ze jsem jednicku instaloval na PixelWiev GeForce 4 TI a revize 1 tam sla. nikde jsem nenasel rozdil mezi revizi 1 a 2. na strankach vyrobce je uz pouze to novejsi.
Kdyz na to tak koukam tak mi delaji problemy ty kondenzatory co jsou vzadu, aby se pod ten chladic nejak vesly.... diky za rady a podmetne napady ;-)
Re: ASUS V8420 DELUXE vs Arctic-Cooling NV Silencer 1
co ti vadilo na puvodnim chladici ?? /pac byl celkem tichej/
neni nahodou moje ?
Citace:
Původně odeslal Voky
co ti vadilo na puvodnim chladici ?? /pac byl celkem tichej/
neni nahodou moje ?
no toz uz neivm jestli je tvoje :-) faktem je za ma na zadni strane ulomeny jeden kondenzator (tusim - nebo odpor) ale jede v pohode. No problem je v tom, ze zabira dva sloty PCI a ostatni jsou uz plny a jeste jeden bych potreboval uvolnit, tak me docvaklo, ze na mem Radeonu 9600XT mam taky silencer a ten zabira jen jednu PCI pozici a tim padem bych si jednu uvolnil kdybych vymenil toho titana => a to potrebuju :-D
Tak to bude asi ta moje a tedy od Vokyho :)
Puvodni chladic se uplne rozsypal..proto tam je ten Titan.
Citace:
Původně odeslal Lisak
Ahojte, resim ted dilema, protoze potrebuju aby mi tato (
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBG0410 ) karta.
ASUS V8420 DELUXE, zase behala z nejakym uzsim chlazenim. Ted je tam Titatn D3TB a zabira to 2xPCI. Rozhoduji se mezi dvema chlazenimi Arctic-Cooling NV Silencer 1 nebo Arctic-Cooling NV Silencer 1, 2.rev.. Jde mi o kompatibilitu. Vim ze jsem jednicku instaloval na PixelWiev GeForce 4 TI a revize 1 tam sla. nikde jsem nenasel rozdil mezi revizi 1 a 2. na strankach vyrobce je uz pouze to novejsi.
Kdyz na to tak koukam tak mi delaji problemy ty kondenzatory co jsou vzadu, aby se pod ten chladic nejak vesly.... diky za rady a podmetne napady ;-)
Rozdiely tam su...v rev. 2 pridali nejaky filter na motorcek takze je tichsi. Novsie kusy rev. 2 uz chodia bez pribalenej pasty a ta je priamo nanesena v stvorceku priamo na zakladni pasivu. Okrem toho je rozdiel v spone kym povodny NV Silencer 1 mal uchytenie na 4 tycky + skrutky nova rev.2 ma uchytenie na dve plus velka spona zozadu ktora to cele pridržuje.
Citace:
Původně odeslal Lisak
no toz uz neivm jestli je tvoje :-) faktem je za ma na zadni strane ulomeny jeden kondenzator (tusim - nebo odpor) ale jede v pohode. No problem je v tom, ze zabira dva sloty PCI a ostatni jsou uz plny a jeste jeden bych potreboval uvolnit, tak me docvaklo, ze na mem Radeonu 9600XT mam taky silencer a ten zabira jen jednu PCI pozici a tim padem bych si jednu uvolnil kdybych vymenil toho titana => a to potrebuju :-D
hmm je to moje.jinak ty karty si vaz pac celkem dlouho drzela par rekordu na OC 4u. jinak tadle karta je vetsi nezjiny ti4200 je to spis 4600 tak bacha abyto tam slo.
Citace:
Původně odeslal Voky
hmm je to moje.jinak ty karty si vaz pac celkem dlouho drzela par rekordu na OC 4u. jinak tadle karta je vetsi nezjiny ti4200 je to spis 4600 tak bacha abyto tam slo.
to jo ja si karty vazim protoze je vazne super, i kdyz je dlouha mel jsem obavy aby se slecne do PCcka vesla. Podle recenzi co jsem si cetl (na pctuningu dostala zlatou hvezdu - pokud se nepletu) tak psaly ze je to Ti 4200 s takty Ti 4400 na PCB a pametama z Ti 4600 :-D takze vazne spokojenost.
Citace:
Původně odeslal GABO
Rozdiely tam su...v rev. 2 pridali nejaky filter na motorcek takze je tichsi. Novsie kusy rev. 2 uz chodia bez pribalenej pasty a ta je priamo nanesena v stvorceku priamo na zakladni pasivu. Okrem toho je rozdiel v spone kym povodny NV Silencer 1 mal uchytenie na 4 tycky + skrutky nova rev.2 ma uchytenie na dve plus velka spona zozadu ktora to cele pridržuje.
Prave tech rozdilu se bojim, aby se mi tam ten chladic vesel zkrz ty kondenzatory a tak.... co jsem se dival na tu revizi 1 a 2 tak je taky rozdil v otm, ze revize 2 podporuje vice karet a to i PCx (nebo jak se to pise) budu to muset premerit....
No a s tim silencerem by ta karta sla taktnout mozna jeste vic. Jen se mi ji nechce tahat z PC a merit to... zkusim najit obrazky v dobry kvalite a porovnat to s tim nakresem chladice co je na strankach... no dulezity je, aby mela chip a roztec der tak jak ma byt...