AKo som slubil v nizsie zacatej teme, ktora sa zvrhal na inu temu, tu su vysledky:
http://www.sti.miesto.sk/testy/thumbnails.html
Printable View
AKo som slubil v nizsie zacatej teme, ktora sa zvrhal na inu temu, tu su vysledky:
http://www.sti.miesto.sk/testy/thumbnails.html
Ty voléé :) to je nářez,škoda že jsem neměl tu desku co máš ty :) Ta grafika v testech je už přetaktovaná ? Jinak půlka obrázků mi nejde zobrazit.
Ano, GPU na max a ram asi na polovicu rozsahu, cisla som si nezapamatal :(
Case bola otvorena, okno tiez a prilozil som aj 30cm stolny ventilator. Pure air cooled :) :) :)
V core 1,7V, zaujimave, ze na 3,4 to bezi na nominalne napatie a dalej treba brutalne pridavat.
Zdalo sa mi, ze si tiez mal 2,8 ale len na 3, to bolo doskou?
Obrazky to fakt neviem, fyzicky na serveri su a nic... zvycajne treba par hodim pockat a stane sa zazrak, ale je to len hosting a zadara...
No šlo to na 3.15Ghz,ale prime95 už házel chyby,deska na prd :) škoda že jsem v té době neměl toho Epoxe,ale v té době ještě u nás nebyl k sehnání,kdyby mi to šlo takhle přetaktovat,tak bych se k AMD ani nevrátil :)Citace:
Původně odeslal 555
A ja som prave rozmyslal, ci odchod od AMD nebola chyba. Presvedcilo ma jedine to, ze kamos na vyrzne slabsom P mal hry, ktore mu ani nesekli, kym moje na to obcas trpelo. Dost ma to vytacalo a chcem sa aj hrat :)
Btw, ako je mozne ze mi Rallysport seka??? TO vyvijali na SGI ONYX?
Uz vidim vsetky obrazky
tak to je hukot 8)
Jo cool, hlavne ty vysledky disků 8) Ale stejne mam v Sandre za CPU vic ;D
Hmm,velmi pekne vysledky.Uz aby tu bol Springdale.
Vsak aj mne sa zda, ze vysledky za cpu su nejake slabe :(
Sprindale, hmm som pesimista, mozno koncom leta bude realne zohnatelny, sudiac podla dostupnosti tejto MB...
Myslim, ze ked konecne najdem lepsi soft ako modbin6 beta a budem aj vidie, co znamenaju veci v stromovej strukture a nie len otazniky, tak upravim casovanie CAS a podobne srandy, tak sa dostanem velmi blizko Springdale.
Proste MB ma obrovsky potrencial, len vyrobca ho nevie vyuzit. Uz som im napisal a cakam odpoved...
To se seká na všem co zatím je,problém je prý hlavně v engine :(Citace:
Původně odeslal 555
JJ, Intel rulez ;D