Jaké máte zkušenosti s tímto chlaďákem, RaptorCool I 5F273B1L3 měděná základna, AMD XP2800+. Vypadá to, že by mohl být ještě lepší než FalconRock. Dík za jakoukoli radu.
Printable View
Jaké máte zkušenosti s tímto chlaďákem, RaptorCool I 5F273B1L3 měděná základna, AMD XP2800+. Vypadá to, že by mohl být ještě lepší než FalconRock. Dík za jakoukoli radu.
Aha, už jsem doma. RaptorCool I = FalcorRock II. Kdo se v tom má vyznat, když i na Speeze žádnej FalconRock II není. ;D
Jo je to tak RC I = FR II. Speeze (v Monime) ted ale dela FalconRock I, coz by mohlo byt zajimavy. Prece jenom je este o trochu lepsi nez FR II a v Siriusu se vubec neda sehnat.
v siriusu ho maj skladem... :wink:
BACHA! FalconRock I v podani Speezu neni nic jinyho nez WhisperRock III !!! NEBRAT! (ja uz naletel, ale nastesti sem tam s nima zatocil a dali me RaptorCoola)
Halen: no, on ale o moc lepci nez tvuj CoolerMaster neni...
Jo, to já vím. Ale ve worku mám v complu tak strasnej chladic, ze uz u toho nemuzu vydrzet. Tak si do workovyho complu dam toho CoolerMastera a do domaciho toho Raptora. Ja kdyz ve vorku zapnu compl, musi ostatni spolupracovnici zvysit hlas, aby to prervali. ;DCitace:
Původně odeslal Sam Hawkens
To ja mám už pomaly hluk ako z vysávača... Ale šéfo tvrdí, že je to v norme... ??? Najlepšie by to bolo zlikvidovať aj s doskou a CPU aby mi museli dať nový komp... :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Musím říct, že je podstatně lepší než ten CoolerMaster. A hned o celých 5°C. Prostě paráda, neřve to a chladí báječně. Teď mám CASE 22°C a procák 36°C při 2067MHz/1,75V Spodní strana se zalisovanou mědí je krásně hladká. Za 500 Kč super chlaďák.
No, "podstatne". U me ten teplotni rozdil je mensi (asi diky tomu, ze CM jsem měl vylesteny) a Falcon je o poznani hlucnejsi. Coby hlavni klad vidim 8 cm vetrak, ktery jsem hned nahradil vykonnejsim ;D
Ja bzl moc linej brousit toho CoolerMastera a radeji jsem to vzresil koupi noveho vetraku. V praci mi toho CM zaplati. ;DCitace:
Mi ho brousil budouci tchan ;DCitace:
Ja bzl moc linej brousit
CoolerMastra jsem daroval kamaradovi (mel nechvalne proslulou turbinu Titana) a ten pri pokusu o nasazeni chladice ustipl kus jadra Morgana :roll:
A sakra! A funguje ten Morgan jeste? BTW - ja myslel, ze Sam Hawkens byl, je a zustane starym mladencem. ;DCitace:
No, je to AMD, takze neco vydrzi ;D jen mu stoupla teplota o cca 5 stupnu.Citace:
funguje ten Morgan jeste?
No, byl a je, to potvrzuju ;D ovsem i v knihach je zaneseno nejake to milostne dobrodruzstvi, takze pokud bude paruka slouzit, kdo vi :lol:Citace:
Sam Hawkens byl, je a zustane starym mladencem.