Neporadite mi prosim kde v Praze nebo blizkem okoli mi potahne poskozenou latku na repro? Dekuji
Printable View
Neporadite mi prosim kde v Praze nebo blizkem okoli mi potahne poskozenou latku na repro? Dekuji
O specializovanem miste nevim, ale urcite by mel vedet nejaky truhlar, calounik.
prosim, uprav ten nazev threadu, aby odpovidal problemu, dekuji
Radeji bych ale nejakyho odbornika na repro nez calounika. Truhlar s tim nema nic co spolecnyho, protoze drevo je v poho.
Zkus nějaký obchod s hudebninama. Určitě budou mít kontakt na někoho, kdo se tímhle zabývá.
A co máš za repráky? jestli to má cenu ještě opravovat,znám jednoho známého..
Sony /Yamaha
Nejsou stary, jen proste neopatrnost, ze jsou poskozeny latky
omg, truhlar umi pracovat s drevem a vsim kolem, takze pokud mas reproduktory drevene, tak podle dreva muze rict, jake lepidlo na topouzit apod.
Calounik zase vi, jaky material na to pouzit, imho spec odvetvi na to neni, vzdy to dela povolani, ktere je kolem toho.
a kolik jsi schopnej do toho vrazit? vim treba ze jeden reprak se opravuje za 2,5k v autorizovanym servisu::)Citace:
Původně odeslal Neo
normalne zajdi za calounikem, jinak se nedoplatis. Ja si nechaval strechu auta ( vnitrek ) pocalounit a kdybych si ji nechal vymenit tak by to 5x drazssi. A kdyz sem videl co vsechno se da pocalounit a vypada to jak origos tak sem koukal jak puk.
Nebo to muzes zkusit opravit sam - v FK technics maji pruzvucnou tkaninu za fer ceny.
jj,marty ma recht. taky ji mam doma a uz jsem to delal. oprava by nemela byt problem a das za to cca kilco, pokud nemas naky monstra ;)
Diky za pomoc
co mas proti calounikum :D ja sem puvodne taky vyucenej calounik a bedny sem si potahoval sem a kazdymu se to libilo :)kdyztak se ozvi a domluvime se