-
Hledám program
Sorry za tu mísu, ale jinam se to prostě dát nedá..
Hledám program-utilitku, která čeká na vstup ze sériové linky a po načtení sekvence znaků vloží data jako text do schránky.
Nevím jestli to říkám srozumitelně.. Mám na USB čtečku čárových kódů, pokud spustím terminál na "poslech" COM3, pak každý sejmutý kód čtečka vysype na port jako text zakončený 0xD.
Ať hledám jak hledám, google mě vrací jenom placený softy na vytváření barcode, na čtení nic :(
PS: Vím, že by to nejspíš nebylo tak těžký naprogramovat, ale a) to přece už musí existovat, b) sem naposledy něco programoval před 3 rokama a nic si z toho nepamatuju :(
-
Re: Hledám program
presunuto do programu :roll:
btw mam v praci hromadu ctecek, ale vsechny jsou bud ps/2 nebo usb. nicmene ta usb uz by mela mit nejaky ovladac. mrknu na to ( pak se da uz jen vytvorit virtual com ).
-
Re: Hledám program
Thx za snahu, ale nejsem si jistej jestli si rozumíme.. Ten ovladač co mám samozřejmě používá virtual COM, jde mi o to, jak co nejjednoduššeji přenášet sejmutý kódy do vlastní aplikace (konkrétně WEB-base, takže tam stejně cesta úpravou PHP nevede). Proto mě napadlo, že ideální by bylo každý kód vložit do clipboardu, čtečka po úspěšném sejmutí vždycky zapiští a pak Shift+Insert a je vymalováno.
PS: Je to IMHO něco mezi SW a Programováním, takže proto ta mísa ;-)