[video->mpeg]Program na zmenu trvania videa
Tak nejkaym zahadnym spuosobom sa mi stalo, ze mpeg video (film), ktory ma celkovu casovu dlzku 1:44 hod, po spusteni ukazuje celkovu dlzku videa ako 17:44 min (!!!). Ale pocas prehravania sa da video fpohode seekovat v celej jeho dlzke, len ze neukazuje sprany cas pri seekovani. Teda samo o sebe by mi to fpodsate nevadilo, ale kamenom urazu titulky, ktore su k tomuto filmu. A tieto titulky su zviazane s ukazovanym casom pocas prehravania (*.srt) a teda casovo vobec nesedia a teda ak film "ma" celkovu dlzku 17:44 min tak titulky na konci filmu budu ukazovat "kecanice" prave z tohoto casu. Skusal som aj convertovanie tituliek do *.sub formatu ale vobec to nepomohlo :-/ . A myslim si ze sa jedna ba o to, ze "niekde" v subore je zmenena (zla) hodnota pre celkovy cas a laxne sa domnievam ze na takuto zmenu najdem nejaky programik. Skusal som googlit ruozne variacie slov ale nic z toho nepomohlo. Teda ak nieco budete pisat tak teda konkretne.
diq
cya
Re: [video->mpeg]Program na zmenu trvania videa
Asi bdue chybný index.
Můžeš zkusit otevřít to ve Virtual Dubu (pokud to není MPEG2) a pak jen znovu uložit (direct stream copy u audia i videa).
Citace:
Původně odeslal peta303
Asi bdue chybný index.
Můžeš zkusit otevřít to ve Virtual Dubu (pokud to není MPEG2) a pak jen znovu uložit (direct stream copy u audia i videa).
no praveze to je mpeg2.
kua
ale aj tak diq za radu
Citace:
Původně odeslal TiMEoS
no praveze to je mpeg2.
kua
ale aj tak diq za radu
To nevadi to klidne otevri v VirtualDubMod tam si to uprav jak potrebujes, to presne nevim taky by me to zajimalo :) Tedy na to prenecham slovo Petrovi ;) a dale si stahni TMPGEnc na enkodovani do MPEG2, do ktereho Vdub propojis pres frameserver. Nez bych to tu psal tak te asi odkazu na http://www.cdr.cz/a/4197 kde je to celkem pekne popsane, jediny rozdil je, ze misto VCD vyberes v TMPGEnc DVD. Jinak obcas to haluzi, takze se u Vdubu jeste musi spustit AuxSetup.exe a Install handler. A taky nezapomen u zvuku hned vybrat vystupni kodek jako MP2 at to potom nemusis delat zvlast ;)
Dalsi info treba tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=43627
Citace:
Původně odeslal Skodik
tam si to uprav jak potrebujes, to presne nevim taky by me to zajimalo :)
Obvykle to pouze stačí "přeuložit" přes direct stream copy. Jinak s tím není třeba dělat vůbec nic.
Tedy nebýt to v MPEG2, pak nastupuje tvůj postup :-)