-
corel 12 and convert
Prosim vas kdo mi pommuze sem asi dezo ale nemohu zkonvertovat zadnym softwarem na to urcenym soubory s priponou neco.cpt do souboru s priponou jpg nebo jineho fomatu znameho jako bmp atd.
teda nevim ale zkousel 5 hodin v kuse vselijaky soft a nic co by prevedlo soubor s priponou .cpt do jpg.
jestli vite o nejakem takem programu toz dik preda
-
Re: corel 12 and convert
a co tak skusit Corel PHOTO-PAINT ;) mam ale pocit ze CPT by malo byt rovnako dobre otvoritelne hocicim ako PSD (samozrejme bez podpory vrstiev zrejme, ale to ti je asi fuk ked z toho chces bitmapu)
-
Jenze ja delam bezne v corelu 12. a ten prevod do jpg potrebuju kvuli tomu ze mi to bude zpracovavat fotosberna.
Na svych strankach vyzaduji aby to bylo ve formatu jpg atd proste standartnich.
vim ze v corelu 12 jde to upraveni obrazku ulozit jako tiff a pak prekonvertovat do jpg atd.
aLE ME JDE O TO ZE TO CHCI PRIMO CONVERTOVAT Z PRIPONY .cpt do .jpg
takze asi tak.
-
PhotoPaint to umí přímo uložit do JPG, Draw to umí vyexportovat... Nevím, v čem je problém. Jedině, že bys to otevíral na stroji, kde ten Corel není...
-
wtf? ak mas corel 12 tak mas cely balik a tym padom mas aj photo-paint a tym padom otvoris cpt a das save as a zvolis si kludne hocijaky format ... cize aj jpeg ...