Win pozaduji aktivaci ackoli jiz byly aktivovany
Mam na nekolika PC nekolik ruznych WinXP (licence jsou stejne, jen je to nekolik ks). Podotykam, ze jsou legalne koupene. Protoze se jedna ale o HW vice-mene stejne stroje (a ja jsem liny) delam jen kopie (klony) z nejakeho disku a potom na to poustim activator crack, nebo zadam cislo ze samolepky (podle aktualniho spechu).
Ted k problemu. Jeden stroj me pise, ze pokud chci system windows nadale pouzivat, musim ho aktivovat. Neni to problem, najdu si SN a dam dale, jenze ouha. "Aktivace produktu Windows" napise "System Windows je jiz aktivovan". Kdyz dam O.K., tak me to vrati na prihlasovaci obrazovku a opet to pozaduje aktivaci. Jak muzu Win z tohoto stavu dostat?
Re: Win pozaduji aktivaci ackoli jiz byly aktivovany
Pokud je mas opravdu original koupene od M$, tak na tyhle veci maj technickou podporu,kde by ti tohle meli pomoct vyresit cobydup ... a pokud ne, tak bacha na nejaky pekny rank :-)
Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Pokud je mas opravdu original koupene od M$, tak na tyhle veci maj technickou podporu,kde by ti tohle meli pomoct vyresit cobydup ... a pokud ne, tak bacha na nejaky pekny rank :-)
Jo vyresi? Houby z voctem. Poradi ti, at zformatujes disk a nainstalujes win znovu. Alespon takto rady z infolinky popisuji na zahranicnich diskusich. klidne jim tam zavolam, ale s ohledem na to, jak to popisuji ostatni mi asi houby poradi. Jinak jsem schopnej spustit na tom stroji jakykoli program v nouzovem rezimu (pres radkovy rezim s malou pomoci exploreru)
Nesmíš to aktivovat přes internet, musíš zavolat na hotline a oni ti to aktivují - resp. ti nadiktují správný aktivační kod.
Citace:
Původně odeslal Spec
Nesmíš to aktivovat přes internet, musíš zavolat na hotline a oni ti to aktivují - resp. ti nadiktují správný aktivační kod.
A kam ho asi tak zadam? Na infolice me rekli, ze jedina moznost je zformatovat HDD. Takze jsem pres to preinstaloval corporate a ted to jede...
Něco jsem četl o : wpa.dbl.
Stačí si vyzálohovat soubor "wpa.dbl" v adresáři syst.32 před formátem a pokud je stejná konfigurace HW, stačí ten soubor ze zálohy po reinstalaci woken zaměnit a nepotřebuješ se MS doprošovat s aktivací...
Prubni to a udelej test
Citace:
Původně odeslal vivalin
Něco jsem četl o : wpa.dbl.
Stačí si vyzálohovat soubor "wpa.dbl" v adresáři syst.32 před formátem a pokud je stejná konfigurace HW, stačí ten soubor ze zálohy po reinstalaci woken zaměnit a nepotřebuješ se MS doprošovat s aktivací...
Prubni to a udelej test
Podle jinych rad se mel smazat, ma udelany miror te spatne instalace. Z te jsem ho smazal a pak to bylo uplne stejny :-D. Ale mozna to neni spatny si to schovavat a pak to vzdycky kopnout na mirror. Dobrej napad.
zkus ve stavu nouze obnovit windows\system32\winlogon.exe, ten "aktivátor" by měl zanechat kopii winlogon.bak, pokud ne, tak z z inst. CD XPček - najdeš ho tam v i386\WINLOGON.EX_ (zkopíruj, přejmenuj na CAB a rozbal)
po normálním startu XPček by si to mělo říct o aktivaci už "normálně", možná si připrav telefon