Jakej je rozdil ? Podle mne zadnej - na tom kratounkym kousku kabliku asi nezalezi, ale rad si to pripadne necham vysvetlit. :wink:
Printable View
Jakej je rozdil ? Podle mne zadnej - na tom kratounkym kousku kabliku asi nezalezi, ale rad si to pripadne necham vysvetlit. :wink:
nejde o dýlku, ale ata100 má 80-ti žilnej, ata33 jen 40-ti.
To vim, jenze mi neni jasny, jestli se to nejak projevi na tom kousku u supliku ?
No jestli jde na 80 zilovym kabelu jde prvnich 40 do prvniho ide zarizeni a druhejch 40 do druhyho, tak by ty supliky meli bejt plne kompatibilni, ne ?
u 80zilovych kabelu je polovina vodicu pouzita jako stineni, takze ke komunikaci se vyuziva jen 40vodicu
pochybuju ze na tom supliku se 40zilakem ti to pobezi rychleji nez ATA33
U ATA/100 chybi jeden vyvod v ramecku a je pravdepodobne trosku jinak zapojeny.Citace:
Původně odeslal Damian
ATA/33 suflik mi v ramecku ATA/100 funguje jako ATA/33, ale ATA/100 suflik v ATA/33 nejede.
jak jinak zapojeny?Citace:
Původně odeslal Paolo
ja mel zato, ze v tom supliku u ATA33 je ten kabel 40zil a v ATA100, je pouzity 80zil, a ze vtom jinak nejni zadny jiny rozdil
chces rict ze ten suplik ATA100 v ramecku ATA33 vubec nejede? ???
Ano, presne tak. Teda aspon u IMTEKu to tak je.Citace:
Původně odeslal UFo
vetsina supliku je jen ata33 :evil: je to quli tomu ze ten "kratoucky" kablik je jen 40zilovy a tak uz ti 80 nepomuze...
???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
no to bych fakt netvrdil, mozna jen ty za 150Kc
by byla dneska pekna blbost si to kupovat, nemyslis?
Na zapojenie konektora na sufliku nie je ziadny standard... Uz sa mi stalo ze do FlexiDrive (externy rack na USB) som dal nejaky suflik. Po zapnuti bolo pocut len piskanie zdroja a citit smrad. Hned som to vypol - na plosaku co je v sufliku obhorel jeden spoj (ani sa prepalit nestihol), disku sa nic nestalo. Pozeral som zapojenie - vyskratovalo sa 12V napajanie s GND, nastastie ten zdroj co je k tomu je dost slaby... To je celkom dobry dovot nedavat hociaky suflik hocikam.