Prosím mám problém.Mám 5700 256 mb ale od firmy LEGEND.A zdá sa mi ze ich BIOS je na :( .A preto ju chcem preflashovat len neviem od akého výrobcu mám zvolit.Za odpoved vopred diki:)
Printable View
Prosím mám problém.Mám 5700 256 mb ale od firmy LEGEND.A zdá sa mi ze ich BIOS je na :( .A preto ju chcem preflashovat len neviem od akého výrobcu mám zvolit.Za odpoved vopred diki:)
A podle ceho se ti zda ze je BIOS na :( ...
A pokud tam chces ale presto dat jinej BIOS,je lepsi se poohlidnout prave po BIOSU od vyrobce karty.
mvktech.net - tam by som skusil preliezt fora. Obavam sa ale, ze takym vyrobcom ako LEGEND sa nikto nezaobera. Nic neoficialne (ak vobec nieco oficialne je) by som radsej neskusal. Predpokladam, ze bios sa ti zda na <> pretoze nejde velmi taktovat, ze?
zjisti třeba čemu je nejvíc v parametrech podobná (třeba koukni i na PCB) teda v případě že to nikde na netu nenajdeš a podle toho bych zvolil...hlavně zkontroluj časování pamětí s ostatními výrobci
Stiahni si NVFLASH vo verzi 4.41 a zajdi na www.mvktech.net a stiahni si bios s parametrami tvojej grafiky a v xp pecku si daj format diskety a zaskrtni vytvorit spustaciu disketu a tam nahraj ten nvflash a ten rom biosu najpelsie ked ho premenujes na bios.rom aby nebolo zbytocne dlhe a zadas v prik riadku nvflash.exe -f bios.rom -u -p a tym zaistis aj odstranenie ochrany proti inemu id biosu a keby neslo tak pred tym zadaj prikaz nvflash.exe -r cim odstranis protekciu a ked to preflashnes mozes spat uzavret -w a mas.Vela stastia