Jedou všechny nebo ne??
A jakej nejlepší SP??
Printable View
Jedou všechny nebo ne??
A jakej nejlepší SP??
vsechno co jde na XP jde i na Wi2K nejlepsi je samo SP3.ve Win2Ksp3 mam lepsi vysledky benchu nez s XPckama..hold ale maj uz asi starsi prostredi ala ME...ja furt laboruju mezi W2K a XPckama a taky nevim no...
W2K maji mensi HW narocnost,jsou mensi a tak no
W2k ma problemy len so starymi hrami - vsetky novsie idu bez problemov ...
So Service Packom nema vyznam spekulovat - najlepsi/najhorsi - treba vzdy nainstalovat posledny ....ten by mal zaplatat vsetky zistene bugy
taky mi jde na W2k to co na XPckach a dokonce o neco rychleji takze jsem zustal u W2k.
Ja sem mel W2k proffesional bez SP,ale vsechno mi jelo docela o dost pomaleji nez ve WinXP Q3 ze 100 na 77 FPS 30Mark2001 -600 bodu, tree mark -30fps
Tak nevim... mozna ten SP toho dost zmeni,ale bez nej sou pro me XP favoriti :D
to si bud jistej ze u W2K bez a s SP3 je dost propastnej rozdil,videl jsem nejake tabulky benchu a fakt docela husty rozdily takze az budes mit SP3 budes rikat neco jinehoCitace:
Původně odeslal Chihuri
samozrejme ze pomalsie...ale ta stabilita.....mne isiel napr aj stary Lands of Lore v pohoCitace:
Původně odeslal Chihuri
Osobni Hodnoceny:
Se SP3 je to OK.
No W2k SP2/3 doporucuji. Moje zkusenost s XP je nasledujici >> nainstaluju a fachaj ... pak proste z niceho nic padnou (nekdy za tejden jindy za mesic)tak, ze proste uz nenabootnes (cerna obrazovka) ... asi mam neco blbe nebo nevim, ale s W2k se mi neco takovyho nikdy nestalo. Jinak ty co se ptaj ... ano mam comp otestovanej pres Prime95/memtest etc ... (12hodin - 20 testu prime - 0 errors/warnings)
:D a len :D
Kamos si dal XP (oki nex mu idu hry - cool), potom :
Padlo raz ... (asi mesiac)
preinstaloval..
Padlo druhy raz ... (asi 4 dni)
preinstaloval..
Padlo treti raz ... (asi 1/2 mesiaca)
Nasral sa ... preinstalovat W2k (na moje odporucanie)
fse cool ... cool ... cool ... drblo mu v bedni :
preinstaloval XP..
Padlo zas ... (neviem za kolko)
Nasral sa ... a dal linux (no rozmysla o W2k na hry zas)
XP .. no comment
Citace:
Původně odeslal ZycaR
W2k Rulet
nevim co s tema winama delate, ja naprosto v poho jedu na XP a zadny takovy jevy co zde popisujete nezna. jinak w2k s sp3 mam taky ozkouseny a je to fakt uz stejne rychly jako XP, coz neplatilo stale u sp2. Jinak je to tezky jestli w2k ci xp, u me byli oboje stejne se stabilitou( super), ale z hlediska novejsich veci pouzivam XP
Ja mam W2k asi 1/2 roka ... a to som menil maticnu s CPU, zmazal som vsetky zariadenia a ono sa to na moje prekvapenie zotavilo a bezi doteraz :)
Co som pocul ze XP je zavysle na HW tak to asi nedokaze :)))
omluva @ XP ... sem pako ... prisel jsem z prace a vyndal z CDrom pojebany bootovaci CD ... vsechno jede tak jak ma ... ale stejne w2k rule :)))