Re: Výběr paměti pls o radu
Pameti Kingston se pro desky DFI nedoporucuji, takze pokud nechces nekolik tydnu beznadejne laborovat s BIOSem, tak Kingstonum se zdaleka vyhni...
Jinak je lepsi poridit si 2GB pomalejsi pameti, A64kam delicky na pametech nevadi a to malo, co teoreticky ztratis ve hrubem vykonu, ti bohate nahradi vic volne pameti pro aplikace a system.
Jo diky za radu. Ja se tedy mrknu po nejakych jinych pametech nez Kingston. Problem je vtom ze dual kitu 2x1GB moc neni a pokud jsou tak stoji desnej ranec. Kdybych mel jistotu ze mi pojedou dva stejne 1GB moduly treba A-Data http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842855 bylo by vse veselejsi. Otazkou ale zustava jak velky rozdil vykonu je pri zvyseni frekvence ze 400Mhz na 500MHz.
EDIT: Jeste dodam ze ted zrovna jedu s 2x512MB Kingston 333MHz Hyper-x. Dokud jsem je pouzival s VIA KT600 jely vpohode 400MHz s rychlym casovanim. Od te doby co mam tuhle DFI jedou v dualu az po upgrade biosu a jen na 180MHz pri nejhorsim casovani. Neco natom tedy asi bude.
Menší problémek s DFI a Kingston mohu potvrdit, ale napětí to vyřešilo :-)
Ted mi jedou kingstony ULL na 250MHz ( njespíše TCCD) CL 2,5 (ostatní časování z hlavy nevím , ale nejsou moc vysoká ) 1T dual při 2,8V je to celkem dost , ale proč ne když to jinak nejde :cool: , na 2,9V dokonce CL2 , testováno asi 14 dní , memetest i hry i superPI stable
protoze je silvestr, tak thread nezamknu, ale presunu do nakupni poradny.
2 Misha
Jo tady mi jiste nekdo poradi. Hledam obecnou systemovou radu to ze jsem hodil link na dostupne pameti snad neni na skodu. Ocividne se tu hodne nudis. Kde jsou ty casy co na foru nekdo poradil. Dnes se tu dockam spis buzerace od moderatora nez rady. Holt moc to je krasna vec. Priste to radsi zamkni bez reci o silvestru na takovyhle milosti nejsem zvedavej.
Jo a nez se zacnes ohanet tim ze je to vse napsano jinde a ze mam hledat tak ti radsi napisu ze to jsem se snazil. Driv nez ale prohledam a profiltruju ten ranec info tady v sekci pameti a najdu to co mne zajima tak to spis vygoogluju. Holt az priste budu chtit neco vedet rovnou si napisu do misy tam to snad zadnej horlivec nepresune.
fajn.
a v mise za to rovnou asi uz dostanes rank.
pekny novy ... lock