Preco mi ukazuje ikonku..
bezpecneho ostranenia hardwaru, aka sa bezne objavuje pri USB Flash, alebo MP3, na mojom HDD? teda mam dole uvedenu zostavu a na mojom primarnom HDD SATA80GB sa mi vpravo dole v tray zobrazuje dana ikonka. ak to otvorim, mam tam ten disk a pri stlaceni STOP napise logicky, ze sa pouziva...
ako to mam vyriesit..?
THANX
Re: Preco mi ukazuje ikonku..
Jak to odstranit sice nevím, ale je to normální stav, pokud máš SATA disk. U mě to ukazuje taky. Počítám, že je to kvůli tomu, že SATA disk by měl (zdrůrazňuji by měl) být schopen odpojení za chodu v případě, že není zrovna systémovým diskem. V praxi to ale nedoporučuju zkoušet...
ano, je to SATA, len instaloval som nie jeden Windows na SATA disky a nikdy som sa s podobnym nestretol...
keby niekto vedel, ako sa toho zbavit, napiste PLS.
THANK U
Akú dosku, resp. aký SATA radič máš v tom kompe?
Tohle delaji nforce drivery, neni to nic neobvykleho, odstranit by se to melo dat nepouzivanim nvidia SATA driveru :-)
Citace:
Původně odeslal MV
Tohle delaji nforce drivery, neni to nic neobvykleho, odstranit by se to melo dat nepouzivanim nvidia SATA driveru :-)
to som skusal a nepomohlo, dal som to skryt a kaslem na to, zvykol som si :-(
Mam pocit ze to robia VSETKY dosky NF3 ci uz pre soket 939 alebo 754.
Je to ovladacmi NF pre IDE. Ked ich odinstalujete zmizne aj ikonka a zmizne aj mozno dalsich x problemov
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=24189
jj jsou to NF ovladace(resp. sekce IDE driver)..bez nich se ikona neobjevi.
Citace:
Původně odeslal uberguru
jj jsou to NF ovladace(resp. sekce IDE driver)..bez nich se ikona neobjevi.
Respektive IDE SW driver. Kdyz instalujes drivery tak se to to zvlast pta jestli je tam chces nebo ne. Maji bejt kvalitnejsi nez Orig WIN ale jelikoz na IDE mame asi jen DVDromky a ne HDD tak to zas tak nepotrebujeme