Re: Problem s Gigabyte K8NS
Tohle mohou způsobovat i vadné paměti. Zkus si to projet např. memtestem.
Pokud budou vykazovat chybu, prohodil bych je ve slotech a taky bych zkontroloval nastavení RAM v biosu.
Mimochodem, bios by měl být aktualizovaný na poslední vydaný. I ten bohužel může za spoustu haluzí v systému.
OK, zkusim to, ale nemyslim si, ze by to bylo pametma. Ty mi doted jely bez problemu, ale ten hdd ostatne taky :(.
Je to možné, raději si ještě proměř zdroj voltmetrem. Ono se to nezdá, ale nestabilní zdroj umí "nasimulovat" snad všechny závady na PC ;)
Hm, tak to bylo zdrojem, ten sebou vzal i 256Mb a jednu 512Mb ram, zdroj i ramky putovaly na reklamaci, tak tohle jsem od 350W Fortrona necekal.
A co sa mu presne stalo??? To by ma zaujimalo... Meral si ho?
No napeti na 5v vetvi litalo silenym zpusobem od 1,3v do 5,5v :). Predtim to drzelo a bylo to ok, taky se mi v ty samy dobe stalo neco s monasem - nejde prepnout do stand-by modu, stale sviti zelene - kdyz vypnu komp tak se objevi napis NO SYSTEM, obcas nejde zapnout menu atd, v brzky dobe ho budu reklamovat. Je Hyundai Q790.
Napadá mě, neměli jste náhodou nějaké výpadky proudu? Jestli vám v domácnosti odešlo ještě něco, skoro by to chtělo nějakou menší UPS.
To Tantalos : To me taky napadlo, ale do ted to bylo ok, az ted se to posralo, ale totalne.
Citace:
Původně odeslal Wotan
No napeti na 5v vetvi litalo silenym zpusobem od 1,3v do 5,5v :). Predtim to drzelo a bylo to ok, taky se mi v ty samy dobe stalo neco s monasem - nejde prepnout do stand-by modu, stale sviti zelene - kdyz vypnu komp tak se objevi napis NO SYSTEM, obcas nejde zapnout menu atd, v brzky dobe ho budu reklamovat. Je Hyundai Q790.
mne 5V lieta tiez ako splasene (enermax) a nic zaujimave nepozorujem :-/