Mam tu tieto dve mechaniky a jednu z nich si necham, NEC 3540 pouzivam uz nejaky ten mesiac, no budem mat len kratky cas na vyskusanie tej LG. Nema niekto osobne skusenosti s oboma? co by ste doporucili nechat si? (na dvd-ram mi nezalezi moc)
Printable View
Mam tu tieto dve mechaniky a jednu z nich si necham, NEC 3540 pouzivam uz nejaky ten mesiac, no budem mat len kratky cas na vyskusanie tej LG. Nema niekto osobne skusenosti s oboma? co by ste doporucili nechat si? (na dvd-ram mi nezalezi moc)
nemam moc rad LG ale jelikoz se v praci setkavam s obouma mechanikama tak subjektivne bych rekl zhe je LG lepsi nez ten NEC, LG precte prakticky cokoliv kde NEC ma hodne problemy a obcas to samy medium precte az po X pokusech a nebo jako prazdny medium pritom je plny :(.. Z hlediska kvality vypalovani je to asi jedno-testy jsem nedelal ale co vypalily precetly i jiny mechaniky v poho-to spis zalezi na mediich. Domec ma NECa :DCitace:
Původně odeslal potkan-ds9
Jedina nevyhoda LG je nemoznost spravit test PI/F chyb... Ja vlastnim uz nejaky ten cas LG 4163B (tiez mi to spociatku vadilo). Ale este sa mi nestalo, ze by mi nejake medium neprecitala a co citam na nete aj tu na 4e, tak s NECmi uz ludia problemy co sa citania tyka, podobne ako napisal aj rombo, maju/li.
Mám zkušenosti s oběma a momentálně je to tak nastejno :) ačkoli LG4167 je momentálně v nové revizi s novým firmwarem a není u ní žádná slabina i čtení CD se výrazně zrychlilo a zápis je velice kvalitní ... takže mohu s klidným srdcem doporučit LG4167 ;)
Neboli rozhodni se podle toho, jestli máš slušnou DVD-ROM na čtení - pokud ano, vezmi NECa, jinak ber LG.
;) no zastávám názor že mechaniky mají být v PC dvě ale tohle je taky zajímavý ... no upřímě si myslím že tohle zrovna není hledisko :) LG čte vše rychle ... se starším FW četl jen CD trochu pomaleji :) ale v obchodech jsou jen LG4167 s novým FM (většinou) :) nebo se dá také naflashovat :)Citace:
Původně odeslal peta303
prostě já bych si spíš hodil korunou :)
Ze svých zkušeností mohu doporučit toho NECa. Mám ho ve svém PC a pár jsem jich i namontoval do sesatv a zatím si nikdo nestěžoval, že by něco nepřečetl nebo nevypálil (ťuk, ťuk na dřevo) :-DCitace:
Původně odeslal Digitaldoom