wmp 10 - jde nastavit tak, aby zobrazoval pouze playlist?
jde to nejak udelat? vizualizace opravdu nepotrebuju a playlist mi jde standartne roztahnout pouze na 50% plochy, zbytek je prazdny cerny obdelnik :rolleyes:
ps: rady typu nainstaluj si misto toho radsi xy si nechte, pozivam to v praci, kde je to trochu komplikovanejsi...
diky
Re: wmp 10 - jde nastavit tak, aby zobrazoval pouze playlist?
A neslo by tam nahrat neco bez instalace?
Citace:
Původně odeslal monsoon
A neslo by tam nahrat neco bez instalace?
slo, dokonce bych tam mohl klido i neco nainstalovat, kdybych chtel.
problem je v tom, ze tam kde delam, jsou pomerne prisny bezpecnostni opatreni a nemel bych tam instalovat jine aplikace, nez ktere vyslovene potrebuju k praci.
na poslouchani mp3 mi mwp bohate staci, jen me sere, ze to okno s vizualizacema nejde zmensit nebo zavrit a porad zabira minimalne 50% plochy prehravace :roll:
"prinejhorsim" tam nahodim foobar2000, ale zatim se to pokousim resit timhle zpusobem...
btw: jak tak koukam, tak cenzura jeste nefunguje ;D
problem vyresen - jak jsem po tom zacal patrat, tak me na wmp zacalo vadit stale vice veci = nainstalovan Foobar2000 ;D
Prečo nepristupuješ k playlistu, cez Libary? Tam by si nemusel ani rozťahovať ;)
a co tak zmenit skin wmp na nejaky "compact"? Napr. mal by tam byt defaultny skin s nazvom revert
Citace:
Původně odeslal tomase
a co tak zmenit skin wmp na nejaky "compact"? Napr. mal by tam byt defaultny skin s nazvom revert
na nazvy defaultnich skinu si nepamatuju, ale zkousel jsem je vsechny a nevyhovoval ani jeden. ono kdyz mas v plalistu 200+ souboru a chces se v tom trochu orientovat, tak je jakejkoliv "minimal" skin celkem naprd.
zkusim tu library, ale stejne uz asi zustanu u foobaru :cool: