vse podstatne je v nadpise. jsem sam, nebo je tu nekdo dalsi ? nejde mi to ani v mozille, ani v IE, prestoze profilu to mam zaskrtnuto. zasny pop up blocker nepouzivam, ani jsem nikdy nepouzival...:neutral:
Printable View
vse podstatne je v nadpise. jsem sam, nebo je tu nekdo dalsi ? nejde mi to ani v mozille, ani v IE, prestoze profilu to mam zaskrtnuto. zasny pop up blocker nepouzivam, ani jsem nikdy nepouzival...:neutral:
A ono ve vB něco jako popup při příchodu SZ je? Já jsem to tedy taky nezaregistroval, a to už jsem na vB pár SZ dostal...?Citace:
Původně odeslal MaWa
je to v "upravit nastaveni"Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace:
Pokud procházíte fórum a někdo vám pošle soukromou zprávu, systém může zobrazit pop-up okno s upozorněním na novou zprávu.
Zobrazovat pop-up okno při příjmu nové soukromé zprávy
Aha... Tak to se omlouvám, to jsem přehlédl... Já měl popupy blokovaný i v phpBB, takže proto jsem to ani nezaregistroval :)
EDIT :
(předem sorry za OT)
Aaa, právě jsem se dozvěděl, že mi někdo za můj předchozí příspěvek "přidělil" hodnocení... Děkuji, "pane dokonalej" co se ani nepodepíšete, prostě jsem se spletl, jako se to občas může stát každýmu a pop-up jsem přehlédl :evil: Člověk se za chvíli bude bát tady něco postnout...
Me pop-up okno nefunguje taktez. - browser Opera.
Mne to normalne funguje. Akurat je to nechutne otravne, lebo je to ok/cancel dialog a nie nove okno...
ja operu pouzivam a funguje to - nemas pop-upy v opere bloknuty?Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
Mam je povolene. Jeste zkusim laborovat.
Ked si posielas spravu sam sebe, tak to nefunguje.
Sam sobe si nic neposilam.. :-)