CyberCase Elegance vs. 3R System R205
Co rikate na tyto dve case? Ktera se vam zda lepsi? Mne se na pohled o dost vic libi ta CyberCase, ale co se tyce provedeni, tak bych rekl, ze bude asi lepsi ta 3R...
http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00022189 (cybecase)
http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00024744 (3R cerna)
http://www.obchod.cz/products_detail...zbozi=00024589 (3R stribrna)
Re: CyberCase Elegance vs. 3R System R205
CyberCase bych nedoporučil ani největšímu nepříteli...předek má občas dobrý, ale jinak skříň jako taková je teňoučký kroutící se plech s mizerným lakem...
V tédle cenové kategorii je imho 3R asi nej. Nebo ještě nějakej Asus.
EDIT: Jukni i po bazarech, za ty prachy se dá sehnat i nějakej midi Chieftec...
No tak pocki, snad to neni tak zly, nebo jo? Ja necekam zadnou kvalitu, ale chci pouze skrin, ktera dobre vypada. Mekky plechy treba vadi k cemu? Jako polozim na ni modem a skrin se mi rozpadne nebo co? :D Nebo pri montazi zakladni desky se mne rozsype pred ocima?? A lak je fakt takova hruza? Lepsi je teda ta 3R? (nebo treba EC? :) )
//edit: U te CyberCase se mi libi hlavne vetraky vepredu. Nejenom esteticky, ale i prakticky, protoze mi zajisti dobrou cirkulaci vzduchu uvnitr case. 3R muze mit sice vetrak vlevo na bocnici, ale to je mi na houby, protoze mam case prirazenou levou stranou ke stolu a jinde ji mit nemuzu.
Kup si co chces, je mi to uplne jedno:) Jen rikam sve zkusenosti se skrini CyberCase..obcas do nich montujeme kompy a vsechny jsou stejne..leskly lak se snadno skrabe (jen posunutim po stole), case je opravdu mekky..spatne se to montuje, hrany jsou ostre, bocnice spatne sedi..montovani pci karet vyzaduje nejdrive odstraneni takoveho krytu sroubku a pak zase zpetne prisroubovani.
3R, asus nebo treba ModeCom a nakonec i Eurocase jsou mnohem lepsi skrine.
Imho 2 predni vetraky ti cirkulaci nezajisti, spise ti zajisti solidni zvukovy projev..Na dobry pruvan ve skrini staci zadni out-take fan a zdroj..
Citace:
Původně odeslal Samuel Gordon
No tak pocki, snad to neni tak zly, nebo jo? Ja necekam zadnou kvalitu, ale chci pouze skrin, ktera dobre vypada. Mekky plechy treba vadi k cemu? Jako polozim na ni modem a skrin se mi rozpadne nebo co? :D Nebo pri montazi zakladni desky se mne rozsype pred ocima?? A lak je fakt takova hruza? Lepsi je teda ta 3R? (nebo treba EC? :) )
//edit: U te CyberCase se mi libi hlavne vetraky vepredu. Nejenom esteticky, ale i prakticky, protoze mi zajisti dobrou cirkulaci vzduchu uvnitr case. 3R muze mit sice vetrak vlevo na bocnici, ale to je mi na houby, protoze mam case prirazenou levou stranou ke stolu a jinde ji mit nemuzu.
Pokud chceš pěknou skříň tak ber radši tu 3R myslím, že za ty prachy není co řešit ;-)
Citace:
Poprve pozriem si stranku produktu. Stacilo sa pozriet na 3Rsystems a popis ich tej skrinky kde by si dosiel na to ze to chladenie 205 je tak 4x lepsie ako toho CYBERPOvashit neviem co. V predu mas moznost nahodit 120mm vetrak. Dozadu 2x80mm + z boku 1x80mm. Dalej plechy su podstatné, aspon pre 90 percent ludi, ktorí zmyslaju normalne...neviem ako bude vyzerat bocnica po roku z 0,3/0,5mm plechu ked ju budes davat dole a hore. 3R systems ma dost dobru hrubku aj kvalitu.
Odkaz: http://www.3rsys.com/english/product...ase&idx_num=42
Ono nie je nic lepsie nez ked idem za znamymi, ktori montuju lacne PC pre hlupsich obcanov (viz. Namakana zostava a skrinka s 550W zdrojom za 950sk s DPH :) resp. setrit tam kde sa setrit nema) a strhuju tu zadnu zaslepku pre I/O...sa smejem ked sa ta cela zadna strana z 0,2mm plechu vypuci. Rovnako tie plechy.
Kvalitna skrinka je zaklad na to pametaj :). A pozri si ten odkaz na 3R systems..:)
Njn, na stranky 3R jsem se samozrejme dival. Jsou pekne, se CyberCase se to neda absolutne srovnavat...
2Gabo: Takze myslis ze tato skrin je z levnych skrini celkem solidni, jo?
No jednoznacne brat 3R ak ti nevadi urcita vec...niekomu vadi napr. to ze vystupy USB / firewire/ audio nema tak kde by chcel aby boli a vtedy siahne aj po kvalitativne horsej skrinke ktora vsak ma vystupy tam kde ich on chce mat.
Me se mnohem vic libi ten 3R R205, jak vzhledove tak provedenim. A taky bych mel o nej zajem, ale pocitam ze by se mi nevyplatilo kdybysme to vzali v jednom baliku a ja si pro to prijel do Kyjova. Asi by me cesta stala vic nez dobirka.
Pockam si po Novym roku a objednam si ho, tak dyz vydrzis muzu ti pak napsat jaky z nej mam dojmy ;-)
Jo a jeste me napadla jedna vec: kdyz se tak na tu skrin divam zepredu - Ma vubec smysl tam dopredu montovat 120mm vetrak? Vzdyt tam neni skoro zadne misto, kudy by ten vzduch proudil?!
Citace:
Jo a jeste me napadla jedna vec: kdyz se tak na tu skrin divam zepredu - Ma vubec smysl tam dopredu montovat 120mm vetrak? Vzdyt tam neni skoro zadne misto, kudy by ten vzduch proudil?!
mam case vicemene stejne konstrukce (NEONlight) a u toho intake fanu je mista haba kuk ;D
mezi plechem vepredu na case a plastovym celem jsou 3-4 cm mista a vespod je dira na nasavani (teda alespon u me to tak je)
viz http://www.3rsys.com/english/product...05/r205_05.jpg
Citace:
Původně odeslal LM
mam case vicemene stejne konstrukce (NEONlight) a u toho intake fanu je mista haba kuk ;D
mezi plechem vepredu na case a plastovym celem jsou 3-4 cm mista a vespod je dira na nasavani (teda alespon u me to tak je)
viz
http://www.3rsys.com/english/product...05/r205_05.jpg
Ano on ten cerstvy vzduch ma z kadial ist (aj z predu aj zo spodu ako vidno pekne ten otvor z obrazku co tu postol LM) predsa len 3R nie je hociaky trhovnik a aj trosku premysla. Rozhodne do toho chodte...uz NEONlight boli za tu cenu super skrinky.
OK, thx to all! ;) Pudu do toho.
mam doma 3R 202. je to proste prumer a za tu cenu vypada dobre. jako case na druhy komp dobre, jinak plechy se teba s mym primarnim Morexem nedaj vubec srovnvat. ale to plati pro vetsinu skrinek do 3K;)
me osobne to ale misty prislo dosti "mekke"